ako by ste charakterizovali namysleneho cloveka, lebo o mne si to myslia tí , ktorí ma vobec nepoznaju a neviem co mam spravit ,aby nemali take predsudky voci mne
NAMYSLENOST
Podľa mňa je dôležité, kto to o kne tvrdí - takí, ktorí ma len videli, ale ma nepoznajú, alebo tí ktorí sú so mnou a žijú so mnou, takže vedia aj o mojej skutočnej povahe/charaktere. Z tých prvých by som si nerobil ťažkú hlavu; u tej druhej kategórie je to na zamyslenie. Určitým riešením je spýtať sa na to niekoho s ktorým si veľmi dobre rozumiem.
aj o mne si mysleli,ze som namyslena,ale iba ti,co ma nepoznali. bolo to pre odstup,a tiez vyzor tvare.jednoducho posobim vazne a prisne.chodim vspriamena a som uzavreta,a vidiet to na mne,ale vyzera to ako namyslenost.povedali mi o tom priatelia,ze keby ma nepoznali,tak si myslia,ze som poriadna namyslenica.asi preto maju ludia ku mne spociatku odstup.
o mne si to kazdy mysli,nemam ani kamosov,uz,nikto sa so mnou nebavi,ani v triede.....ja proste neviem uz prejst tu barieru,co s tym zrobit??
niektorí si mýlia namyslenosť s nedostupnosťou- odstupom. Ak si niekto dodržiava napr. mierny odstup od negatívnych vecí, nehodnotí a nekritizuje ostatných je to len fajn. A nemusí ťa zaujímať, čo si o tebe myslia ostatní. Každý sa má starať hlavne o to ,či sám vydáva zo seba to najlepšie a ako sa on sám správa , žije.
Neusmievas sa- preto posobis namyslene. iny ta tak vnimaju-skus sa viac usmievat a ludia ta budu uplne inak vnimat.
podla mna je namyslenost len u hlupych ludi mozno ta vystihuje ine slovo mozno nie si namyslena mozno sa len nerozpravas z niektorymi ludmi a s tvojho spravania ludia usudzuju ze si povysenecka a nebavis sa mozno s hoci kym a ze si odmerana teda to niekedy mlady ludia povazuju za namyslenost ale podla mna je namyslenost pre hlupakov
vies co..aj o mne si to mysleli lebo vraj tak vyzeram..usudili to z mojho zovnajsku..netusim podla coho..ale po rozhovore kazdy meni nazor...
Namyslenosť je povýšeneckosť.
Moju hrdosť si často ľudia mýlili s namyslenosťou.
niekedy staci, ze je clovek zamysleny a neodpovie hned na otazku a uz si o nom ludia vytvoria obraz, ze je namysleny.