Mám o neho bojovať?

terezka2222

Dr Mengele

ja nerozbíjam rodinu, ani manželstvo,ak muž/žena podvádza partnera, niečo medzi nimi nefunguje

terezka2222

lejla30

nikdy nehovor nikdy:)))

nerobím si veľké nádeje,raz ho možno opustí ona, možno ho obe opustíme, možno on nás:)je toľko možných scenárov, ona to tuší ak to už nevie, je na tom horšie ako ja

lejla 30

miesto mam o neho bojovat je na mieste otazka-mam to vzdat ked ma 8r vztah.nikdy nevyhras!z vlastnej skusenosti,alwas ends the same;))

terezka2222

myself

dakujem:)) my sme najskôr boli priatelia to je to a potom sa to prehuplo a obaja sme to nezvládli, ale cesta späť nie je, iba dopredu, a to si obaja uvedomujeme.

všetko dobré v novom roku všetkým:)

myself

rozumieme si ako priatelia je klyse - ak ste si skutocne rozumeli, ako priatelia, tak to sa skoncilo v okamihu kde to prerastlo hranice priatelstva. Tym chcem povedat, ze uz to nikdy nebude to co to byvalo, tomu ver, tak to proste chodi. A nezabudaj, ze medzi priatelstvom a nenavistou je velmi tenka hranica a nakoniec sa moze stat, ze na teba aj tak zanevrie a mozno taj aj skaredo strapni.
Takze, plan B, daj cislo a idme vybijat tie kliny, ci ? :)
Drz sa :)

terezka2222

Flow333

Myslím, že obaja máme strach z toho rozhodnutia, obaja vieme, že nie je správne, čo robíme,ale obaja nedokážeme od seba odísť, na jednej strane sa trápime, ale keď sme spolu sme šťastní:) chce to čas

terezka2222

myself

jasno rozum má, ale srdcu to ešte chvíľu potrvá, najťažšie na tom je, že si veľmi rozumieme ako priatelia.
prestanem ho vnímať ako jediného chlapa na svete, budem žiť, nebrániť sa ak príde niekto nový, klin sa klinom vybíja, vy chlapi máte ten dar, že už od začiatku máte jasno:)

Flow333

Terezka.

Bola som v úplne tejto situacii. Rozhodol sa vtedy, no resp obaja sme sa dohodli že ostaneme po starom on s ňou a ja so svojim. To bolo o to komplikovanejsie že aj sa som bola zadaná. Oficiálne sme to končili so slzami v očiach a v objati. On však prišiel na to, že sa mal vtedy rozhodnúť inak. Že chce byt so mnou s že ms miluje. Ale už je to za nami. Aspoň za mnou. Beriem ho ako kamaráta. Komunikujeme spolu. Ako má berie on už neviem. Ani nechcem!!!! Mám svoj život on svoj. Čo by bolo keby neriešim. Niekedy mám stavy že lutujem inokedy nie. Navždy bude v mojom srdci! Nezabudnem. Moja story. Rozhodnutie je na vás

myself

presne jak vravis. Takze teraz ked v tom mas uz jasno, vymaz ciselko z mobilu a je to v suchu. Nechcem sa ta dotknut, ale si uvedom ze hrat vo "vztahu" druhe husle je velmi nedostojne a ponizujuce a verim, ze to nie je to co prave potrebujes.
Take it easy, zenske prichadzaju a odchadzaju - a to plati aj opacne. Teda nie zeby najskor odchadzali az potom prichadzali, ale myslel som, ze to plati aj o chlapoch. :)