uz par dni ma svrbi konecnik, pripadne stipe... a po strolici mam na totaletnom papieri dve tri male bodky krvi. taktiez ho mam cerveny. chcem si na to nieco kupit v lekarni, ale neviem co je najlepsie. nasla som na internete ze MULTI-GYN ANAL COMPRESSES, mast DOBEXIL, mast FAKTU. co je najlepsie a naucinnejsie? par dni predtym som uzivala antibiotika, moze to byt z toho? ziadne hrce ani nic podobne tam nemam... a som nachylna na gynekologicke zapaly, taky problem vsak momentalne nemam....
Svrbenie konecnika
V lekárni Fine6 ..
V lekárni maju na intimne svrbenie masť Canesten.
Zdravím,
ja cca od oktobra, novembra pocitujem svrbenie okolo konečníka, niekedy aj v okolí rozkroku ale hlavne okolo konečníka. Nie je to každy deň, je to rôzne. Niekedy aj 2 krat za deň, inokedy raz, niekedy vôbec. Čo som si všimol, že keď sedím ma to nesvrbí, ale až pri pohybe alebo státi. Neviem čo to môže byť, zaparený zadok ? Keď ma to svrbí tak ani po sprche sa to nezlepší hneď.
ďakujem za odpoved
Ahojte prosim poradte mi.V poslednom case ma strasne swrbi konecnik,tak ako to tu pisete..ale neviem co nato mam pouzit aby to preslo...skusila som taky gel-mydlo ale pomoze mi to len po sprche..potom je to na newydrzanie..!na spodnom pradle mi to zanechawa dost welke mnozstwo wytoku..dakujem za odpowed..
Sudruh,
tak takuto odozvu moze napisat len megamamrd, radsej si taketo prispevky nechaj pre seba, nikto na ne nie je zvedavy!!!
nie som retardovana ty debil, mydlo pouzivam dva krat denne
Monicita,
Po atb to mozu byt kvasinky, ja som este taky problem nemala, ale skus vela probio jogurtov papat, kup si v lekarni nejake probiotika a mohol by pomoct aj Canesten krem...
Kup si mydlo !!!!! ty kravooooo !!!
po kazdom srani sa treba umyt to je ako ked das ruku do hovna a utres hajzlakom !!!! preto ta to svrbi to su mirkoby bakterie ktore ti to urobili !!! mydlo !!!