máte s tým niekto skúsenosti? prosím....

Príspevok v téme: máte s tým niekto skúsenosti? prosím....
Domi4

ahojte, mám 21 rokov a som 10 mesiacov po pôrode... ešte mi zostáva pár kíl navyše a nedokážem sa ich nijako zbaviť... vôbec sa neprejedám, snažím sa aj občas si doma zacvičiť, aj okolo malého stále behám a nič... našla som na internete nohavice na chudnutie
Go 4 Slim anticelulitídny chudnúci systém

www.wellneo.sk>v=1&cex=65721&med=sem&orig=mcn&vir=no&src=sk_gen_general_sem_google_1__chudn%C3%BAci%20syst%C3%A9m&referrer=google_sem_65721&gkw=chudn%C3%BAci%20syst%C3%A9m&gclid=CMfOkvyDlKYCFQsJ3woduknlmg

no je to dosť drahé, tak by som sa chcela spýtať, či nemá niekto s týmto skúsenosť.. či to ozaj pomáha, nech nezahodím zbytočne peniaze. ďakujem

marana

ale ved to ze sa drzis mesiac je fantasticke ;) aka slaba vola? ja si myslim ze kludne pi caje precistujuce bylinkove samozrejme nesladene, spravia ti len dobre napr. zihlavovy alebo z cerstveho zazvora :) a vela vody :) a nestoja vela :))

Domi4

no ved aj ja si myslím, že tú to vyhodené peniaze... ale tak zúfalí ľudia robia zúfalé činy :) hej, začnej každý den cvičiť, čokoládu a čipsy som už vylúčila, zatial sa držím mesiac.... len neviem dokedy mi to vydrží... nemám pevnú vôlu.. no ked sa pozriem do zrkadla.. je to des.... detoxikačná kúra?? napr. čaje wellness spalovače tukov?? môže byť to?? nemám s tým skúsenosť....

marana

nie to su vyhodene peniaze radsej si kup za tu sumu pernamentku do fitka alebo DVD na cvicenie pripadne zdravu stravu....ziadne nohavice, tabletky, kraviny typu herbalife a co ja viem co este ti nepomozu...je to len na mamenie penazi...ved keby to fungovalo nebolo by tolko tucnych ludi ze? ;)

lioness_01

DOmi, občasné zacvičenie ti nepomôže v cielenom chudnutí... ani behanie okolo bábätka nie je pohyb po ktorom sa nejako extra chudne... treba upraviť stravu, veľa piť, skús aj nejaké čajíky na detox a chudnutie, a pravidelne cvič (stacionárny bicykel, steper, beh, a pod.)... držím palce