Aj 15 zobudení za noc

Príspevok v téme: Aj 15 zobudení za noc
xixia

Dobrý deň,chcem sa opýtať či máte niekto podobnú skúsenosť. Moja dcérka (9,5 mesiacov) sa mi v noci zobudí aj 15 krát. Trvá to už vyše týždňa. Nikdy nebola nejaký spáč. Vždy sa budila v noci 2 - 3 krát ale teraz je to už moc.Cez deň mi nikdy nechcela spať veľa aj ked bola malinka.Stačila jej aj rozdelene 1 hodina denne. Teraz niekedy pospí aj hodinu ráno a hodinu večer, ale zato v noci to je hrozné. Najprv začne mrnčať, potom sa rozplače.Nemám pocit že je smädná alebo hladná.Kojím ju.Ani sa mi nezdá že by ju niečo bolelo. Ale to budenie trvá celú noc až do rána. A ráno je v pohode-smeje sa a je veselá.

miky 15

15 x ?? :/ ......... fuu to je dost :/ nemam ani šajnu ale ked je v rodine dedičná cukrovka môže to byt to :// Je to nutkanie sa napiť alebo je nespokojná ..... ak sa jedná o napitie najblizsie to bude to :/ ............ newiem no

vela stastia

kafe

Tak 15x za noc sa mi nebudili, ale zo 10x asi hej. A trvalo to do do veku dvoch troch rokov (i dlhšie). Pri oboch mojich deťoch. Chodievala som spať o devietej a vstávala o siedmej totálne nevyspatá furt v kuse deň za dňom, mesiace... Proste deti. Zabiť ich nemôžeš a ľúbiť niekedy už nevládzeš (to mal byť akože brutálny vtip:)

jajka001_

moj v tom veku tiez sa stale budil. tiez som este kojila a bolo to preto ze pytal jest, mala som uz slabe mlieko. tak som zacala davat aj na noc uz umelu vyzivu. potom sa budil uz len zo dva krat za noc.
zvykol pytat jest kazdu hodinu a pol.

rozumiem ti

skus si overit, ci nahodou nema problem so zdurenou sliznicou na dychacich cestach, u malinkych sa to obcas stava v noci, resp. pocas spanku.