Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

oblicky alebo krize

Príspevok v téme: oblicky alebo krize
kurd2

dobry den. cem sa opytat ako zistim ci ma bolia oblicky alebo krize resp chrbat. vcera som cvicil a po cviku ma zacalo bolet vzadu dole. potom to preslo ale teraz ma to zas boli. je to taka slaba bolest. nvm co to moze byt. k doctorovi nemozem ist lebo nie som doma ale v zahranici a nemam ho tu este ani vybaveneho. len kcem vediet ako bolia oblicky a ako napr krize ci chrbat. vdaka

adka25

ak by to boli oblicky mal by si aj problem s mocenim,ako krv v moci alebo tmavu moc,bolestive mocenie, bolest chrbta, horucka, chvenie, vracanie. Mas aj niektore z tichto symptomov?Ak nie tak mozno si len nachladol a nie je to nic vazne.

nefro

Bolest obliciek nemusi mat suvis s cikanim.Tento problem moze prist neskor.Skus pit po sebe tri dno 3 krat denne urologicky caj podla navodu,mozno to prejde ak je to v zaciatku.

kurd2

no to mas pravdu. s tym problem nemam. len m to prekvapilo lebo cvicim kazdy den a zrazu teraz. no dobre teda. vdaka za odpoved:)

neva

Ak by to boli obličky, určite by si zistil aj problém s cikaním.
Nakoľko Ťa to začalo bolieť po cvičení, bude to skôr z toho.
Ak ťa má kto pomasírovať, tak to skús a dopraj si suché teplo. Prikladaj si nahriaty uterák na tú oblasť.

Najčítanejšie články