lubim jedneho chalana, uz niekolko tyzdnov. Problem je v tom, ze sa vobec neozyva... nechyba mu to, niekedy mi nenapise aj cely den. Ked mu pisem ja, odzve sa, ale inac nic, ked sme spolu stale mi hovori ako ma miluje a neviem co este, ze je bezomna smutny, ze by mi nikdy neublizil. Ja si myslim, ze ked je clovek zamilovany, ci uz je to zena alebo muz, maju potrebu aspon napisat tomu druhemu ked sa nevidia.. proste ked niekoho milujes tak chces stale vediet ako sa ma a stale byt s nim a podobne. Teraz neviem, ci mu to mam verit alebo nie, mozno ked sme spolu je to tak ze ma lubi ale ked nie sme spolu tak jednoducho zabuda a pise len z povinnosti.. poznam vela parov a viem, ze ked je chlap zalubeny tak pise aspon raz dvakrat denne a prvy.. som z toho pekne nastvana, co mam robit? Nemozem cakat kym m napise, proste to nedokazem...
CHALANI PREČO JE TO TAK ??????? potrebujem poradiť
katika: ale ja mam podobny problem. a keby som sa tomu svojmu neozvala, tak by mu to asi nebolo vobec divne. sme v kontakte aj tak len raz za niekolko dni, nieco sa mi na tom nepozdáva :((
Patres ja si tiez myslim ze je malo namotany a preto jej radim ako ho namotat.Je to stary osvedceny trik.Ked chce aby volal on musi vydrzat a nezavolat lebo takto ked bude stale volat ona tak sa nedocka toho ze by sa ozval prvy.To o com pises ty by sa skor mohlo hodit do temy preco muzi nevedia vyjadrit svoje city.Myslim ze zavolat vie predsa kazdy.A jej priatel nema problem ani s vyjadrovanim citov kedze pise ze jej hovori ze ju miluje atd...
Takze problem bude podla mna len v tom ze ona mu neda sancu aby sa sam troska posnazil.Vravim to z vlastnej skusenosti, tiez som riesila tento problem.A jeho vyriesenie ma stalo len par hodin cakania.Bola to sice muka ale odvtedy mam po probleme.
..no, alebo je tede mozne, ze je proste malo namotany..v tom pripade zacni poriadne motat:)
Fuha, takze mam moznost byt prvym muzskym prispievatelom do debaty..
..teraz ma mozno obvynite z patosu ci fantazirovania, ale laska moze takzvane mlcat.
Milovat a mlcat. Zo sestnastrocneho Romea, ktory vypisuje esemesky, utapa sa, leje zo seba city atd. sa casom, skusenostami a hlavne v lepsom pripade najdenim vyrovnanosti moze stat ten, ktory lubi mlciac.
Uz nie je tym, ktory vas v rannom stadiu spoznavania snazil ohurit kadenciou vtipov, mudrosti a romantiky..ale je tym, co vas dlho mlcky pozoroval, ktory myslel na vas dalsi krok aj ked ste vy prave nan nemysleli, kto sa snazil viac pocuvat a budovat v sebe pochopenie..
..a v neposlednom rade (a to je velmi dolezite) vie velmi dobre o tom, ze dostatok priestoru pre vlastny zivot toho druheho je podmienkou i testom dlhotrvajuceho vztahu, a ked funguje, je laska presne tym, co nas ako sucast seba sameho sprevadza za kazdych okolnosti..
..nehovoriac uz o mensej pravdeodobnosti zovsednenia..
..ten mohutny dub, co ti rastie v zahrade, toho sice vela nenabrecha, ale ty vies, ze tu bude pre teba zajtra i o desat rokov..
no u nas je to tak ze vecsinou pisem prva ja jemu,nie preto ze jemu by to nechybalo ten by so mnou telefonoval cely den vkuse ked niesme spolu,ale ja zo sebou vecinou nenosim mobil,lebo mi je zbytocny a ak som s kamoskami tak sa aj zabudnem ozvta alebo tak lebo na to nemyslim
Laurika musis to dokazat a nezavolat, ked je to pre teba tazke tak si ten mobil aj vypni a skry mimo svojho dohladu.To ho vyburcuje este viac ked sa ti ani nedovola.Takato jednodnova priucka mu postaci, nic sa neboj.Moj bol taky ze ked mi toto mama radila tak som jej povedala ze jak ho dobre poznam ta iste nezavola lebo predtym nikdy nezavolal.No ale oplatilo sa posluchnut a teraz s tym nemam najmensi problem.Chlapa treba obcas troska vystrasit.
Laurika a Arriela toto nie je ziadny neriesitelny problem.Ja som mala takyto problem len na zaciatku ale to bolo tym ze som mu ja stale volala tak si zrejme povedal ze naco volat ked aj tak ja zavolam.Ale jedneho dna som si skratka povedala dost a nezavolala som mu ani sa nijak inak neozyvala a on to skratka nevydrzal a zavolal mi sam od seba a teraz mi vola aj niekolkokrat denne tak velmi ma potrebuje aspon pocut ked nemozme byt prave spolu.Takze moja rada znie:Neozyvajte sa aj keby vas to neviem ako lakalo a on sa urcite ozve.Za 1-2 dni bude hotovy z toho ze nema ziadne spravy o tom co robite a ako sa mate.A ked uz to raz tak urobi tak potom uz to praktikujte aj nadalej.Ked sa nebudete ozyvat vy, ozve sa on.To je len vas pocit ze to nepotrebuje.On vas potrebuje pocut ale naco sa bude snazit ked sa aj tak ozvete vy?On uz dobre vie ze sa nemusi namahat a docka sa telefonatu ci smsky...
ahojky ja som mala tiež priatela, ktorý sa mi neozýval casto, sice sme sa rozisli, ale až potom som pochopila, že on chcel svoju slobodu, mal ma rad, myslel na mna, ale proste potreboval aj robit nieco ine, aby si vychutnal potom ten cas so mnou. Mozes sa mu ozvat, ale neprehanaj to.
laurika..mame rovnaky problem..ale ja uz som mu za to aj povedala,ale nejak nepomohlo..tak som si zvykla..