Zdravim ,asi mesiac mam problem s az krvavocervenym zacervenanim na vnutornej strane predkozky pod zaludom a takisto aj na kozi pod zaludom. Najprv som to pripisoval zmene pracieho prasku. Ale posledne 2 tyzdne periem v inom a aj ked sa to podstatne zlepsilo nezmizlo to uplne. Ta zacervenana koza troska svrbi nie je to bolestive ale znepokojuje ma to. Takisto to ma taky neprijemny zapach trocha. Zaujimave je, ze ked chodim "naostro" ,tiez to trocha pomaha.Pripada mi to ako zaparenina ale teraz v ZIME ??? A pod predkozkou ? Hygienu dodrziavam,sprchovy gel som nemenil.Skusal som umyvat penis len cistou vodou,bez mydla,bez vyrazneho efektu. Stve ma to aj preto, ze neviem presne co to je a nechcem ohrozit partnerku. Este dodam ze mam Hirsuties papilaris ale to mi problemy nerobi,ani nerobilo. 4-5 dni pred tym ,nez sa to prvykrat objavilo som mal nechraneny styk s novou partnerkou ale ona sa na nijake problemy nestazuje. Mam pocit, ze postupne sa z toho dostavam ale aj tak chcem vediet co to bolo a ako sa vyhnut tomu aby sa to opakovalo,pripadne ci sa to nemoze zhorsit!