help

lola3

ked sa bojis uz len tych prstov tak na sex nechod...ale petting vyskusaj...podla mna to je o tom aby si sa prekonala...moj nazor...

lola3

a chces to ?? ci vôbec nie??ked to nechces tak mu povedz ze proste nie...ked nechces ani petting povedz ze nie... dufam ze tvoj chlapec bude chapavy

lola3

tak som to troska zle precitala...teraz citam ze ako to moc nechce, ze sa boji jake bude mat reakcie ten jej chalan...noo tak ale ked mi niekto neda za pravdu ze prvykrat je to spojene zo strachom aspon troska tak ako potom neviem...

123456

neviem preco by sa mu mala hned cela oddat... ako tu pisu baby - aj podla mna by mali/mohli zacat pettingom.. holka totiz pise,ze este nema skusenosti... a ten peting... len ak ona sama bude chciet.. isto by som to nerobila len preto, ze to chce partner, keby to mne nebolo hned prijemne alebo keby som na to este nebola pripravena... aj na prvu pusu musi byt clovek ako tak pripraveny... myslim psychicky...

123456

lola ona tam nejde so zamerom vyspat sa s nim... kde si take nieco vycitala... ona sa len pyta co keby sa o nieco on pokusal...

sunnysweetie33

ak mas pocit,ze taky petting by sa ti uz pacil..tak to mu dovol..nemusis sa toho bat..je to uroven pred sexom..aspon na sex budes lepsie pripravena..xi xi

sunnysweetie33

nedovol mu,aby robil to,co neches..to,ze chces nieco viac, musis citit a nie len pre to,ze on bude chciet..ale mozno si len pozriete telku a nieco dobre uvari..zas to neber tak tragicky..ved ho musis poznat..aky je a ci sa uz o nieco pokusal..vela stastia a neurobte nejaku hlupost:)))

secretkaa

januliiiik u mna to bolo tak isto. Lenze s tym rozdielom ze som bola na tom ze urcite nic nebude:) A prislo to uplne same od seba... Najprv ma hladkal a neskor ruka pod suknou :)