Ahojte, dneska sa mi stala dosť taká nepríjemná vec. Mala som jazdu v autoškole a počas jazdy som zisťovala že inštruktor má ruky položené pri mojich pleciach, bolo mi to dosť nepríjemné. Potom sa asi pomaly pohýnal s rukami dole a ked som podradovala rýchlosť tak som sa pozrela na páku a neviem či sa mi to snívalo, tak mal tak jemne položené prsty na prsiach ale zboku. Ja som nič necítila lebo som sa sústredila na jazdu. Potom ako som to zbadala , tak som mala pritisnutú ruku k sebe aby tam zase nešiel. Raz mal ruku pri pleci a potom sa snažil ísť dole. Neviem čo mám robiť, mám s ním jazdu v stredu a písala som kamarátke, že či sa jej nezdal inštruktor dnes nejaký čudný a či ju nechytal pri pleci: Je mi to strašne nepríjemné :(
Neviem, ako sa mám zachovať... (inštruktor autoškoly)
Lost: no akurát som dneska mala jazdu, mala som bundu naschvál na sebe nič nerobil našťastie. NO ešte ma čaká 5 jázd a v apríli mám až skúšky, tak tých 5 jázd využijem potom.
ahojte ja mam taku istu skusenost az na to ze ked som sa ja ozvala tak v tu ranu som bola neschopna krava ktora sa nedokaze naucit znacky.....tiez som sa nedala ...dala som ho do televiznych novin...nakoniec som podala aj tresne oznamenie a dnes som zistila ze ze pripad je uzavrety..
neviem co dalej co mam dalej podniknut.
zarucene to tak nenecham...
a ty moja dufam ze si podala tresne oznamenie.... cim viac ich bude tym lepsie..
mozno ak nie sebe zachranis nejakej inej dievcine zivot
Lost: ja mám už 6 jázd odjazdených ktoré trvajú 1,3 h. Ty koľko?
Aj mne brzdí skôr ako to ja spravím pritom už nato pomyslím možno aj skôr ako on. Raz som skoro psa zrazila a skôr som to zaregistrovala ako on. Bolo by mi ľúto toho psa.
To nie je bohvie čo ked jazdíš tam kde to nepoznáš, ale aspon sa naučíš aj inde chodiť. A teraz je fajn jazdiť v tej zime v takýchto podmienkach :)
Mne sa tiez nepaci ze mi zasahuje do riadenia vozidla.. ved ako sa to mam naucit ked ma povie "spomal" alebo "brzdi" POL SEKUNDY predtym nez si to tiez pomyslim :)
najhorsie je ze jazdim v meste kde to vobec nepoznam.. no haluz, a este tie snehove pokryvky a nevidim pruh ani ciary ani nic..
ale nevadi, aspon sa to naucim na "najdrsnejsich" podmienkach :D
este k tomu chyba nejaky lad :))
Ked je to podla teba, tak mi to vobec nevadi. Dokonca urazky od rozumiem ti a Diany povazujem skor len za take slabsie pokusy o zvysovanie si svojho malinkateho ega.
uhlie, podla mna sedi uplne na teba...
Len ten popis ti nejako nesedi...
uhlie: :) hovorila som o tebe.