Risuje sa mi nový vzťah.Veľmi sa mi páči, zoznámili sme sa pri nákupoch a už aj prebehlo rande.Ja mám však v hlave vek.Neviem , bojím sa že ho budem limitovať ,som ešte panna a nechcem mať rýchle tempo na všetko no ani ho nechcem stratiť.Prosím poradte:(
19 ročná neskúsená + 30 ročný ?!
dakujem , asi kvoli tomu ze to zistil ma nechal, no co uz..
Juuj, tiez som do vztahu vstupovala ako panna a medzi nami bol este vacsi vekovy rozdiel a sme spolu doteraz a nemame ziadne komplikacie a nehadame sa... Ale u kazdeho je to individualne, tak prajem vela stastia ;)).
Teraz ma kamarátky odhovárajú.Je mi s ním fajn no mám divný pocit...
mackopu: a to vies ako, ze pretrtkal 30 rokov ? Co ked mal len jednu, ci dve, alebo je panic ?
Ďakujem za rady ,teraz je preč , na služobnej ceste.Tak mám aspoň priestor premýšlať.Ja si s rovesníkmi nerozumiem ,nudia ma a desí ma ich nezodpovednosť.
Ked ta ma naozaj rad, tak ta nebude do nicoho nutit. Ale racej si zisti co je to zac. Pretrtkal 30 rokov a teraz ho uz ziadna nechce, tak to skusa na 19ku. Jaky je ten svet zkazeny :D
jana maria - Takže by ti nevadilo mať mladšieho o taký (pre mňa veľký) vekový rozdiel?
jajka001_ - mentálne sadnú, tak ano baby dospievajú skôr (aspom sa tak hovorí) ale sú aj chalani ktorý sú vyspelejší na svoj vek, možno ich je pomenej ale sú.
ale hladaju, stary paprika, ale iba na sex :) na co ine by uz mohli byt taki mladi pouzitelni:)
kym verzia mlada baba - starsi chalan je skor prijatelne, aj mentalne si skor sadnu :)
vidis,stary 19r paprika!ja mam 29 a tych 19 by nebola prekazka...:DDDDD
Je len zaujímavé, že sa to nedá aj naopak, že chalan by mal 19 a žena 30. To by akože tiež mohlo byť zaujímavé, ale myslím, že nemožné lebo baby nehladajú mladších a ak aj áno tak nie s takýmto rozdielom. Ja mám teraz 19 a neviem si predstaviť mať nejakú 30 ročnú, aj keď ako hovorím mohlo by to byť zaujímavé.