uzivam lieky mollome a tiapridal, kde je v letaku napisane neuzivat alkohol. Ja ale na silvestra idem na chatu a pit budem. Co mi to moze urobit? pravda, v miernom mnozstve.
lieky plus alko
lokomotivna, zabaviť, uvoľniť sa, vypnúť, zresetovať sa dá aj bez alkoholu.
Ale ja som vytazena aj dusevne a uz dlho som citila, ze potrebujem trochu zabavy, len s mierou, az kymsom nezistila ze to nejde :(
btw.chcela by som vidiet tvoje pecenove testy po tej chlastackej zajedenej ATB...
Ale ja som vytazena aj dusevne a uz dlho som citila, ze potrebujem trochu zabavy, len s mierou, az kymsom nezistila ze to nejde :(
Len zdraví a sprostí ľudia hazardujú so zdravím. Tí čo sú chorí si dávajú sakra bacha na to, čo robia. Zbytočne riskuješ, zbytočne zaťažíš svoj organizmus.. ale za hlúposť sa holt platí. Ak ti chľastačka stojí za tvoje zdravie, tak kľudne pi. Na zdravie.
no tak pi,ale potom sa nestazuj keby nieco...myslim si,ze zdravie by malo byt na prvom mieste ...ale ako myslis...
ale ja fakt chcem pit, ved je silvester, potrebujem to aj psychicky
a okrem toho som mala take stavy z toho akoby som bola nafetovana, normalne vypadky, a to som si dala len jednu vodku s dzusom. lieky som dobrala rano.
nepi. alkohol ma v kombinacii s liekmi silne reakcie. ja som raz uz douzivala atb a zabudla som na to, dala som si drink, cela som sa vyhadzala, po celom tele flakata.
alebo mozes byt v takom stave ze o sebe nebudes vediet.