Neviete niekto ako sa robí tá detox. pečene, pri ktorej sa jeden večer pije olivový olej a citrónová šťava? Popísali by ste mi prosím celý postup ako sa to robí alebo nejaký link na takúto stránku?...ďakujem
Detoxikácia pečene - kúra oliv. olejom
A mas potvrdene, ze ten kamen ti zmizol?
Ono, tie zelene kamene, niekto hovori, ze je emulgovana zlc spolu s tym olejom, co vypijes.
Napis, az bude potvrdene, ze ho tam nemas.
ja osobne som presiel ocistou pecene. Nakolko mi bol zisteny kamen v zlcniku o velkosti asi 1cm v maji tohto roku. nemal som na vyber.skalpel,alebo ocista. ocistu som vykonal v sucastosti- august.Pouzil som horku sol - EPSOMSKU nie glauber! 4 pol.lyz. som rozmiesal v 800 ml vody, a nalial do flase,ktoru som dal do chladnicky.Vychladena sa lepsie pije. Potom 125 ml oliv.oleja s cca 200 ml grepovej stavy,ktoru som ziskal vylisovanim cerstveho grepu.tieto dve prisady teda olej a grep.stavu som nalial do druhej flase a poriadne pretrepal.vecer v sobotu o 18.00 som vypil dva deci roztoku eps.soli o 20.00 druhe dva deci.tu uz zacala faza ocisty.mal som asi 5 x hnacku,co je po poziti epsom.soli samozrejmost.nie je to hnacka ,ako pri nakaze stravou,je bez krcov a inych bolesti.je to doslova a do pismena cikanie cez analny otvor,takze zdrzoval som sa vacsinou pri wc.presne o 22.00 som vypil zmes oliv.oleja s grepom - vsetko naraz a siel som si hned lahnut.lezal som na chrbte nahrieval som si pecen teplou vodou v plast.flaske,lebo nemam termosku.efekt to splnilo.rano budicek presne o 6.00 tretia davka ,teda dva deci roztoku eps.soli.a hajde wc...potom som si siel lahnut a o 8.00 vypil posledne dva deci epsom.soli.nasledne do niekolkych minut som bol na wc a skutocne som \\\"porodil\\\" bezbolestne podotykam uplne lahko cca 20 kamienkov a jeden kamen,ktory mi nasli lekari.hnacku som mal v rano asi tiez 5x.doobeda sa to ustalilo .na obed ryza ,polievka,zelenina .poobbede uz redsia ,resp.velmi riedka stolica,ale vecer uz OK.Behom tejto kury som nepocitoval ziadne bolesti ani nevolnost,jedina taka neprijemnost bola casta navsteva wc.stavy,ktore som mal,teda caste vetry,nafukovanie su uz minulostou ako aj kamene.pomaly ustupla aj bolest v pravom boku ,takze mozem spat v pohode aj na tejto strane.apropo:\\\"kamene\\\". v skutocnosti nie su to vyslovene nejake sutre tvrde ako zula.daju sa roztlacit bez akejkolvek namahy.boli hnusno zeleno hnedej farby s nerovnym povrchom.kto sa boji skalpelu ako ja nech skusi nie je to nic,co sa neda vydrzat,skor si myslim,ze lepsie ako chir.zakrok.eps.sol som kupoval v madarsku 4 lyzice teda 100 gr. ma vyslo na 50 centov. v den kury som jedol len lahke ranajky a potom uz do vecera len voda a mineralka,ziadna strava!drzim palce kazdemu a zelam vela zdravia!
tieto kúry su len bludy ako podobne tabletky a prípravky ... telo a pečen sa detoxikuje samé doležitá je len strava a pravidelní pohyb... najlepší detox je asi vynechat ranajky,vypit liter čistej vody a íst si zabehat :) obmedzit v strave cukry,sol,nezdravé tuky :)
Detoxikáca,ako metóda alternatívnej medicíny, je založená na mylných predstavách o fyziológii, metabolizmu, toxikológii ai. Neexistuje žiadny dôkaz o účinnosti akejkoľvek detoxikačnej metódy a niektoré z nich sú rizikové. Jedinou substanciou, ktorú je možné z pacienta extrahovať, sú peniaze.
varujem pred touto "uzasnou" kurou, ak mate kamene! Skoncite pod sklapelom, ak stihnete dojst do nemocnice-to je ten lepsi pripad. V horsom pripade vam praskne zlcnik.
2 dny lehká strava bez masa
3.den pouze voda asi 2,5 l a čerstvá jablečná stáva
3.den večer pomalu popíjet 2 dcl olivový olej a 2 dcl citronové stávy tj. asi 1 kg citronů...Vždy před napitím protřepat.
Pak lehnout na pravý bok a nahřívat...
Pak po každém vyprázdnění udělat balonkem malý klistýr.
Jednou touto kůrou se vyčistí čtvrtina jater.
Kůra je účinnější po úplnku do novoluní.
Vyborny popis na tu ocistu pecene, dolezite je ho doslova dodrzat.
Len mam okolo toho trochu obavy, ze ked je kamen privelky, moze zapchat zlcovod a je z toho vazny problem. Nuz ale to by sa stalo tak ci tak skor ci neskor. Ked si clovek precistuje pecen, najma menej riskantnym pravidelnym pouzivanim protokolu dr Berksona, predide akumulacii kamenov v peceni a teda aj v zlcniku.
Ale drviva vacsina ma uspech aj s touto trochu drsnou metodou
Alternatne sa pouzivali aj ine soli okrem uvedenej glauberovej(Na2SO4), najma fosfaty na ten ucel.
Pozri si starsiu metody dr Huldy Clark, ktora na to pouzivala Epsom salt(MgSO4)
curezone.com
ono sa to robi z glauberovou solou ( neviem ci som to dobre napisala ) aj s grepovou stavo..jedna znama to robila a potom normalne vykakala take zelene gulicky,,to bolo asi nabalene svinstvo z pecene
Dobrý deň, tu máte link kde je očista pečene presne popísaná www.zdravi-az.cz