nový začiatok? - konečne

Príspevok v téme: nový začiatok? - konečne
ladyinred

Ahojte, asi ma tu poznáte z iných tém ako ťažkú anorektičku, ale konečne som odhodlaná s tým niečo spraviť, po Novom Roku idem na liečenie do BA, pribrať, som ochotná pribrať tam tak ako vyžadujú podľa mojej výšky 160 cm na 48 až 49 kíl, teraz mám 41 kg...Tak mi držte palce, lebo už nechcem žiť vo svete jedla, diét, prejedania sa a následného zvracania, CHCEM BYŤ UŽ KONEČNE ZDRAVÁ!!!
Ďakujem vopred za podporu:-)))

snezienka333

ahoj ladyinred,

je super, že si odhodlana sa vyliečit z anorexie. Velmi ti drzim palce, a prajem ti uspešnu liečbu a nech sa ti dari!

snezienka333

ahoj ladyinred,

je super, že si odhodlana sa vyliečit z anorexie. Velmi ti drzim palce, a prajem ti uspešnu liečbu a nech sa ti dari!

BubbleKate

Ako strašne ti závidím že sa s tým dokážeš a chceš vysporiadať..:) :) ..aj ja by som chcela..:/..držím palce :):) nech ti to vyjde..:)

cayenne

ladyinred
som rada aj za teba ;) je to veľké rozhodnutie, teraz je ten čas, kedy sa musíš naozaj zaťať a nepoľaviť, hlavne sa potom nesmieš nechať odradiť nabratými kilami, lebo to k zdravej žene patrí ;) a ešte ti poradím aby si sa neporovnávala s ostatnými dievčatami a hlavne si nevšímaj také, ktoré tam neprišli za účelom vyliečenia ale ďalšej súťaže, kto vie najlepšie oklamať personál a kto najviac schudne.. držím palce ;)