Zaujimalo by ma, co si myslite o zenach, ako soferkach. Ci dokazu soferovat auto bez toho, aby ohrozovali ostatnych u8castnikov premavky. Kazdu chvilu nejaka zena vyleti z cesty, lebo nezvlada riadenie, nedokazu zaparkovat a casto ani zatocit na parkovisko. Velakrat sa stretavam s tym, ze zena predo mnou zacne brzdit bez toho, aby sa pozrela ci ide za nou nejake auto, alebo spomaluje premavku. Co si o tom myslite? Pozicali by ste svojej zene auto?
Patri auto do ruk zene?
Co som prehral? Nic som nehral. Sak si najdi statistiku a uvidis. To mam este aj statistiky hladat? Mne staci, ze sa furt musim na parkovisku uhybat cuvajucim a zatacajucim soferkam, ktore neodhadnu velkost svojho auta. A potom vidim na poliach povyletovane auta a vedla nich uspesne vodicky.
aby bolo: ale no uhlie ma isto svoju super statistiku:D :Dty si mozes tie svoje oficialne strcit za klobuk:D
uhlie, daj sem statistiku, ktorou sa riadis. Lebo oficialne statistiky poistovni hovoria nieco ine, v rovnakom pomere soferov spravia zeny ovela menej nehod, hlavne menej smrtelnych(zapricinenych rychlostou, opilstvom, precenenim svojich schopnosti). Myslim, ze drcnut do auta pri horsom parkovani je ovela mensi "zlocin" ako ked rychlou jazdou zabijes dieta na prechode.
soffa,
chod si liecit komplexy inde. Ja som tu zalozil serioznu diskusiu, nie na mojich domnienkach, ale na zisteni, ze zeny, aj ked ich soferuje menej, ako muzov, maju viac dopravnych nehod zavinenych tym, ze nezvladnu auto. Jedna vyleti na strom, druha do rieky, tretia do zaveja, stvrta da maluje a nabura... A tych prikladov jevela. Nemyslim si, ze zeny su horsie soferky, ale fakty a skutocnost hovoria nieco ine.
uhlie -v tom dementnom ustave kde byvas -tak tam urcite take zeny najdes....ved rovny rovneho si hlada...
No ako sorry ale tak ja som zena a nemam problem so soferovanim :) a mnoho zien su lepsi soferi ako chlapi len vy nas vkuse podcenujete a mate pocit nadradenosti :) moj nazor podla mna by nemali vodicak dostavat psychicky chory ludia ktori dokazu prejst z nicoho do nic do protismeru a im sa nic nestane ale zabiju posadku druheho auta
vodicak by nemali rozdavat psychopatom, co je v dnesnej dobe trend. smutne, ale fakt. a je jedno, ci je to muz, alebo zena.