Patri auto do ruk zene?

Príspevok v téme: Patri auto do ruk zene?
uhlie

Zaujimalo by ma, co si myslite o zenach, ako soferkach. Ci dokazu soferovat auto bez toho, aby ohrozovali ostatnych u8castnikov premavky. Kazdu chvilu nejaka zena vyleti z cesty, lebo nezvlada riadenie, nedokazu zaparkovat a casto ani zatocit na parkovisko. Velakrat sa stretavam s tym, ze zena predo mnou zacne brzdit bez toho, aby sa pozrela ci ide za nou nejake auto, alebo spomaluje premavku. Co si o tom myslite? Pozicali by ste svojej zene auto?

uhlie

Tiez mi to pripada zaujimave. Kazdopadne to znamena, ze nepoznaju predpisy. Preco by som ta nemohol poucovat? Nie ze by si bola rada, ze ti niekto vysvetli, ako spravne jazdit, este si o neho aj hubu obtries. To je teda uz vrchol

delphia

preco si myslis, ze ma mas pravo poucovat?

zaujimave, ze v tvojej blizkosti STALE! zeny len tak pre radost zabrzdia pred tebou ;)

zrejme patris mezdi tych "LEN-onkov", ktori su vzdy, stale a za kazdych okolnosti naj..lepsi,...skusenejsi,....idealnejsi,...krajsi,...dokonalejsi,...neomylnejsi,...mudrejsi,.......skratka len TY.

co tak slovicko tolerancia roznorodosti ludi? zi a nechaj zit.

uhlie

delphia,

ked to urobi jeden cech, tak to nemozes povedat. Ale ked to robia stale, tak uz to mozes povedat. Radsej si zopakuj pravidla, kym sadnes do auta, dobre?

delphia

a si si isty, ze pred nou nebrzdilo ine auto?
napr. vcera sa mi stalo, ze pohli sme sa na zelenu a po cca 15m čech zabrzdil pred nami a vyhodil smerovku do lava, pricom na tom mieste sa do lava odbocit nemoze. to na zaklade tejto skusenosti mam pisat, ze cechom do ruk volant nepatri?

ak si mozem vybrat, tak "radsej" sa stretnut s brzdiacou vodickou, nez s kamionom v protismere, ktoreho vodic ma 2,29 prom. alkoholu v dychu /vid. vcera medzi Trnavou a Trencinom/

uhlie

delphia,

neviem, ci mas vodicsky, ale nemozes nutit ostatnych k nahlej zmene smeru jazdy, alebo rychlosti, lebo to je ohrozovanie. V niektorych pripadoch mozes obmedzit premavku, ale to nie je tento pripad. Takze ano, je to pravda, nemozes si len tak zabrzdit bez toho, aby si brala ohlad na inych za sebou.

rozumiem ti

ladies, klidek. vo svojej podstate je uhlie velice zabavny.:) v tej svojej zatrpknutosti a zaujatosti voci zenam si nestihol vsimnut, ze patriarchat uz davno vymrel. nechajte ho dospiet, on za to nemoze :)

k veci a teme som sa uz vyjadrila. je jedno, ci chlap, alebo zena za volantom. psychopatovi a detom zbrane do ruk nepatria.

Taisiya

jak moc rad provokujes co si cakal, ze ti tu budeme pisat ,ano sme sliepky za volantom ??? to len poniektory mate komplexy lebo sa bojite konkurencie nie nebudem tvrdit, ze sme lepsie ,ale ani najhorsie ...mna tie tvoje temy tak seru ,ze sa neovladnem a hnusne ti ponadavam ,tak neprovokuj