ahojte ...potrebujem poradit ...menzes mi meška 4 dni...sravila v pondelok test a bol negativny este ...ale dnes som si spravila a bol pozitivny ...:/ neviem co mam robit ...mam ist zajtra ku gynekologovi ...už mi to potvrdi? ..prosim poradte mi ...dakujem ..a hlupe odpovede si nechajte pre seba ...
Pozitivny tehotensky test
RiushBejb ....TO VAžNE?...:) no ja ties raz skoro v 15 ...teraz mam 18 ...dnes som bola u gynekologa mam ist 10 januara na sono ...skor sa neda bo maju dovolenku :/ no uvidim co jak bude dofam ze vsetko v poriadku:) a dakujem :)
waau no aj ja mám 18,,,skoro som otehotnela v 16tich,,,,klobúk dolu :) a držím palce :)
nelluska, ty urcite nie si pubertacka, klobuk dolu :-o
RiushBejb no mam 18 ... neviem či som pre teba pubertačka ale necitim sa už ze by som bola ...a no dieta si asi necham ...priatela mam 3 roky ... a on sa aj tesi ..a mama uz o tom vie ...
počkať,, ty chceš to dieťa alebo si puberťáčka?
NO A KED tam pojdem zajtra ta hned mi vezme ...no dufam....ale nesom objednana ta neviem ci ma vezme :/
lekar ti zoberie krv a z neho zisti hladinu tehotenskeho hormonu, budes si konecne ista, drzim palce
goccia...neviem či si este budem robit test možno zajtra rano ...ale mam taky pocit ze som v tom ...no uvidim co to bude ...
su dve moznosti:
1. kup si dve ine znacky testov a sprav si ich o tri dni, ak vyjdu pozitivne, tak by to malo byt iste
2. chod rovno ku gynekologovi, to budes mat tiez iste