Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ktora poloha je najlepsia na draždenie klitorisu

Lvna

Baby, na to neni nic lepsie, ako byt na nom ale nerobit pohyby hore dole,ale panvou dopredu dozadu , len je to pre chlapca trosku nebezpecnejsie ale mojmu sa to velmi moc paci

mary-anne

ano viem presne, ako si to myslela :) tiež to praktizujeme občas a aj tú odzadu, lenže pri nej sa priatel rýchlejšie spraví :)))

kotatko8

mary-anne, vies ako som to myslela? :)) tiez si myslim ze je to fajn poloha :) a pre partnera tak isto :)) a to iste aj ked si lahnes na brucho, inak je poloha ta ista, ale pri tom sa zasa nedrazdi klitoris ;))

zmatena1111

ja som sa naposledy spravila genialne, ked priatel sedel a ja som bola navrchu na nom...sama som necakala, ze sa zapoji aj klitoris,ale nakoniec to bola brutalita...

mary-anne

no máš nohy pri sebe a priatel tak do teba vniká :DD ono sa to ťažko opisuje, ale je to fajn poloha a aj pre priatela. kedže tak je prienik užší :D

ZuZulla

jako ich mozem mat spolu ??... to co?? ved neviem si to predstavit ako to myslis ...ale dakujem za rady aj tak a hej myslela som polohy pri ktorych dochadza k drazdeniu bez ruuk ...