Mam problem stym ze sa vaginalne nedokazem spravit a ked mi pri milovani priatel nedrazdi klitoris nic mi to nerobi ... je to dost blbee jemu to vadii ale ja orgazmus nedokazem predstierat ... tak kto vie prosiv vas poradte nejaku dobru polohu aby som si mohla uzivat aj ja
Ktora poloha je najlepsia na draždenie klitorisu
Tabletka na dosiahnutie orgazmu - track.buyfemmax.com
Tabletka na dosiahnutie orgazmu - track.femmax.sk
Baby, na to neni nic lepsie, ako byt na nom ale nerobit pohyby hore dole,ale panvou dopredu dozadu , len je to pre chlapca trosku nebezpecnejsie ale mojmu sa to velmi moc paci
tak to ty nepomoze ani panenka maria
ZLE
ano viem presne, ako si to myslela :) tiež to praktizujeme občas a aj tú odzadu, lenže pri nej sa priatel rýchlejšie spraví :)))
mary-anne, vies ako som to myslela? :)) tiez si myslim ze je to fajn poloha :) a pre partnera tak isto :)) a to iste aj ked si lahnes na brucho, inak je poloha ta ista, ale pri tom sa zasa nedrazdi klitoris ;))
ja som sa naposledy spravila genialne, ked priatel sedel a ja som bola navrchu na nom...sama som necakala, ze sa zapoji aj klitoris,ale nakoniec to bola brutalita...
no máš nohy pri sebe a priatel tak do teba vniká :DD ono sa to ťažko opisuje, ale je to fajn poloha a aj pre priatela. kedže tak je prienik užší :D
jako ich mozem mat spolu ??... to co?? ved neviem si to predstavit ako to myslis ...ale dakujem za rady aj tak a hej myslela som polohy pri ktorych dochadza k drazdeniu bez ruuk ...