chcem sa opytat na nejaky dobry pripravok, olejcek, krem, nie maska na konceky vlasov, matrix, redken, kerasten, neviem si vybrat taky ktory by mi vlasy dal fakt dokopy.
Dakujeeem
pomoc pre vlasy
hennu nemozem asi, mam melir a pokial viem hena je cervenkkasta a nesmie sa pouzivat na farbene vlasy nie?
mam otazku ked si cem dat ztmavohnedej na svetloplavu? ked pouzijem efassor color remove? bude sa dat?
genera je prirodna? to asi nejaku inu generu myslis ako ja poznam.
najlepsia kozmetika je talianska prirodna od firmy Genera...ta zaberie hned
začni používať hennu
dakujem zuzka urcite sa na to mrknem :D
Najlepsi je loreal profesionelle absolut repair, bud cela sada alebo ak chces mlieko, maju aj olej. Ja ich kupujem od jednej pani a su podstatne lacnejsie ako v kadernictvach.Mojim znicenycm vlaskom tovelmi pomohlo. Skus sa jej spytat na kacatenko@centrum.sk, aj ti poradi co by ti pomohlo, aj ma vyrobky za dobre ceny.
Nie su este poskodene, su len suché od meliru davam si na nich oleje (mandlovy a kokosový) uz ľ mesiace ale nepomáhajú velmi,preto chcem nejake serum ktore si nanesiem po umyti ze mi to vlasy uhladi a zaroven vyzivi, uhladzujuce mlieka nemozem pretoze mam valmi jemne vlasy a potom su moc splasnute a mastne, takze asi tak
No keď myslíš, tak ťa nebudem presviedčať o opaku... keď všetky obsahujú také dobré kombinácie látok, rozhodni sa podľa značky... neviem síce o aký stav vlasov ide v tvojom prípade, ale na rozštiepené končeky vlasov podľa mňa nič nepomôže... keď ide len o suché končeky, ktoré majú tendenciu sa štiepiť, ja by som v každom prípade odporúčala pravidelné domáce masky na vlasy, len tie totiž obsahujú tie najúčinnejšie látky, lebo sú 100 % prírodné...
nie kadeco z drogerky dievcata bavime sa o znackach kerastese redken lociitane, si myslim ze to ma kombinaciu tych najucinnejsich latok spolu