Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som zúfala, škaredá, nedokazem sa na seba pozerať

RiushBejb

ivanka

no pomohlo mi najsôr tak, že som sa naučila mať sa rada, tešiť sa z maličkostí, mysleť pozitívne,,,a to prináša aj lásku,,,v čase keď som tajomstvo nepoznala mala som zlomené srdce,,,teraz je všetko inak,,,mám lásku ktorú milujem, je to užasný chlap, taký o akom som vždy snívala, je moje všetko,,,a to niesom ani nejak krásna a postavu tiež nemám peknú,,,je to všetko o myšlienkach,,,skúste to,,,prinajhoršom stratíte akurát 10 eur za knihu :P

ivanka21

ahoj ajkap :) ja mám tiež taký istý problém, si neviem násjť chlapca, neviem sa zaľúbiť..a kedže bývam v malej dedine, tak je to ťažšie si nájsť chalana, tu nik taký nieje. RiushBejb a ako ti pomohol the secret??

RiushBejb

skús si preťítať The Secret,,,(tajomstvo spriaznených duší, alebo tajomstvo príťažlivosti sŕdc),,,nestačí len túžiť, treba konať,,,skús,,mne pomohla ;)

ajkap

jeanny: vieš , už sa mi páčilo viac chlapcov , a nnaozaj po tom túžim .... ... ale aj keby som po tom netúžla tak to chcem už len koli každému kto si so mna robil srandu :/

jeanny

by si sa divila aki skaredi ludia si najdu partnerov :) ono to vobec nemusi byt o vzhlade. a plastiky tiez existuju...
a toho frajera naozaj chces alebo je to len preto ze ich maju ostatne?

soffa

najprv si zacni verit sama,a nepovazuje sa za skaredu!popracuj na svojom sebavedomi a zacni sa mat rada.potom ta budu mat radi aj ostatni.co sa tyka zubou?daj si zrobit strojcek,nic nie je v tvojom pripade neriesitelne.tak vela stastia

jeanny

ja mam 24 a etse som nemala frajera tak sa nestazuj :) ked som mala 18 som bola rovnako zufala ale teraz uz je to totalna rezignacia