Mám 18, nikdy som nemala frajera , väčšina dievčat už mala aspoň 5 ! ...Postavu mám normálnu , aj ked by mohlo byt aj lepsie , ale aj horsie .... Mám vždy velke kruhy pod ocami , velky nos , nie velmi rovne zuby ... Ach , som zufala ! .. poradte , čo mám robiť ? :/ :/ .. dakujem .
Som zúfala, škaredá, nedokazem sa na seba pozerať
ivanka
no pomohlo mi najsôr tak, že som sa naučila mať sa rada, tešiť sa z maličkostí, mysleť pozitívne,,,a to prináša aj lásku,,,v čase keď som tajomstvo nepoznala mala som zlomené srdce,,,teraz je všetko inak,,,mám lásku ktorú milujem, je to užasný chlap, taký o akom som vždy snívala, je moje všetko,,,a to niesom ani nejak krásna a postavu tiež nemám peknú,,,je to všetko o myšlienkach,,,skúste to,,,prinajhoršom stratíte akurát 10 eur za knihu :P
ahoj ajkap :) ja mám tiež taký istý problém, si neviem násjť chlapca, neviem sa zaľúbiť..a kedže bývam v malej dedine, tak je to ťažšie si nájsť chalana, tu nik taký nieje. RiushBejb a ako ti pomohol the secret??
skús si preťítať The Secret,,,(tajomstvo spriaznených duší, alebo tajomstvo príťažlivosti sŕdc),,,nestačí len túžiť, treba konať,,,skús,,mne pomohla ;)
skaredy ludia neexistuju existuju iba menej pekny :D
jeanny: vieš , už sa mi páčilo viac chlapcov , a nnaozaj po tom túžim .... ... ale aj keby som po tom netúžla tak to chcem už len koli každému kto si so mna robil srandu :/
by si sa divila aki skaredi ludia si najdu partnerov :) ono to vobec nemusi byt o vzhlade. a plastiky tiez existuju...
a toho frajera naozaj chces alebo je to len preto ze ich maju ostatne?
najprv si zacni verit sama,a nepovazuje sa za skaredu!popracuj na svojom sebavedomi a zacni sa mat rada.potom ta budu mat radi aj ostatni.co sa tyka zubou?daj si zrobit strojcek,nic nie je v tvojom pripade neriesitelne.tak vela stastia
Tak si skus niekoho najst. Prinajhorsom sa z teba stane feministka.
ja mam 24 a etse som nemala frajera tak sa nestazuj :) ked som mala 18 som bola rovnako zufala ale teraz uz je to totalna rezignacia