Mám 18, nikdy som nemala frajera , väčšina dievčat už mala aspoň 5 ! ...Postavu mám normálnu , aj ked by mohlo byt aj lepsie , ale aj horsie .... Mám vždy velke kruhy pod ocami , velky nos , nie velmi rovne zuby ... Ach , som zufala ! .. poradte , čo mám robiť ? :/ :/ .. dakujem .
Som zúfala, škaredá, nedokazem sa na seba pozerať
Ajkap, vonkajšie znaky napovedajú o stave organizmu. Niektoré znaky vypovedajú o konštitúcii, ktorú sme dostali od rodičov, iné o okamžitej kondícii, ktorú možeme zmeniť rýchlejšie. Nič nie je trvalé a záleží len od nás samých, čo zmeníme a akým smerom. Kruhy pod očami, krivé zuby svedčia o nerovnováhe, do ktorej si sa dostala a táto nerovnováha vplýva aj na tvoju psychiku. Nerovnováhu spôsobila chaotická extrémna strava a snáď sa objavil i nedostatok lásky.
Prvé čo môžeš urobiť je začať sa harmonicky stravovať. Postupne sa budeš dostávať do harmonie nielen s prírodou, ale aj s okolím a začneš mať rada samu seba i ostatných ĺudí. Príde to samo bez toho aby si sa do toho musela nútiť.
Najdôležitejšie je vynechať to najhoršie: repný cukor a prebytky mäsa, soli,mliečnych výrobkov. Ustálenú vyrovnanú energiu nám dodávajú obilniny a zelenina. Neobrusované a domáceho pôvodu. Doplnené stukovinami, semienkami, ochucovadlami.
Základné info nájdeš v knihe M. Kushiho Orientálna diagnostika. Tam sú nakreslené a vysvetlené účinky potravín na vzhľad tela i stav organizmu.
Doteraz určovali stav tvojho tela i psychiky tvoji rodičia. Je znakom dospelosti, ak o tom začneš rozhodovať sama. Možno spočiatku i proti vôli rodičov, rozhoduješ sa ale na základe stavu, do akého si sa dostala nie vlastnou vinou. držím ti palce pri práci samej na sebe.
uffff :D problem ten isty
LIA_89 : povedala si to krásne , a dakujem za rady :D držím Ti palce v živote
Fííííha....zaujímavá diskusia, ženy :))) A tiež sa pripájam k tejto téme :)) A súhlasím s vami dievčatá :)) Ajkap...naozaj si nerob žiadne mindráky, preto ako vyzeráš :) Mám 21r., väčší nos:), hroznúúú postavu(čo znamená, že som dosť pri sebe:)...som nízka (150cm:)....ale napriek tomuto všetkému som veselá, milujem život, aj keď ma v ňom postretlo dosť nešťastných udalostí (ale koho nie :P) sa stále teším zo života a z maličkostí, ktoré mi prináša. Doteraz som nikdy nemala vážny vzťah, žiadny chlap nebol pre mňa dosť dobrý, napriek tomu, že nevyzerám ako nejaká barbie :P Ja som tá, čo si vyberala, vždy...a aj ty buď taká...nerieš to, či si krásna alebo škaredá....ide hlavne o to, čo máš v sebe (ako už povedali kolegyne predo mnou) a viem, že je to otrepané, ale je to tak!!!!! Musíš sa naučiť mať rada samú seba. A taká menšia rada....nechoď na plastiku nosa...a teraz ti aj poviem prečo...môj priateľ má najradšej na mne, práve môj veľký nos a hovorí, že by na mne nič nemenil...ani nadbytočné kilá, ani nos, ani výšku....tým chcem povedať, že vo vzťahu ide hlavne o to, že milujeme na tom druhom, hlavne nedostatky....až potom idú na rad naše fyzické prednosti :) a nehovor, že žiadne nemáš, pretože určite máš, len si zaslepená svojimi nedostatkami :P A poviem ti ešte jednu novinku, ktorú určite nevieš...tým, že si doteraz nenašla a nezažila lásku ber aj ako pozitívum....keď nájdeš chlapa, ktorý si ťa skutočne zaslúži (a to ty určite vycítiš), dáš mu toľko lásky, ako nikdy nikto pred tebou!!!! O to viac, ťa bude dotyčný milovať a oplácať ti to rovnakou láskou :))) Hovorím len z vlastnej skúsenosti... :P Dúfam, že teba postretne rovnaké šťastie :) A nezabudni sa začať mať rada....pretože ak sa ty neľúbiš, nemôžeš chcieť od ľudí, aby ťa ľúbili.. :P Držím palčeky :)))
krsaniejevs: Dakujem za rady :D naozaj ..
RE: ajkap
Zakomplexovaná trapka ? Nebuď smiešna.
A to sú slová do boja ;-) Tak držím palce !
Len nerozmyslaj dlho lebo v dospelosti sa zubya čeľusť už vyrovnáva ťažšie.. + ak máš už 18 je to dosť drahéé ale vysledok stál rozhodne za to :))
Držím palce a určite si aj ty krásna .. Pretože chyby ktoré si myslíš že , máš druhí aj tak nevidia...
krasaniejevs: to sa máš fajn :) ..
ja som ešťe však zakomplexovana TRAPKA ! . :( viem že krasa nie je všetko , ale aj ked si to mnohy hovoria , v sebe vnutri každý má : krasa je všetko ! :( takže to by sa musel zmeniť celý svet .. .. :) . . . rozmýšlam o strojceku... skúsim niečo so sebou robiť .. :D
Aknaj, toto bol len nejaký žartík, nie ? Inak si to neviem vysvetliť :-)
A ja si pripadám pekná . A nehanbím sa za to . A to som pred tromi rokmi mala 72 kil , strojcek okuliare a sebavedomie hlboko hlboko pod bodom mrazu
Dnes mam o 12 kil menej,zuby krásne rovné tiež šošovky + priateľa ktorý lubi mna a ja jeho . Viem že nie som dokonalá tiež mám chyby určite .. Ale to sa mám celý život zaoberať svojim výzorom , kde to sme preboha???!!!