On alebo On?

Príspevok v téme: On alebo On?
Nerozhodnost

Tak ako zacat. Snad tym, ze Vam zelam pekne, v pokoji prezite Vianoce ;) A teraz k problemu, ktory ma trapi uz viac ako 1,5 roka. Mam priatela s ktorym chodim 1 rok aj 7 mesiacov. Dala som sa s nim dokopy pre ineho chlapca.Mam uz 18 rokov, mam priatela, ktory mi dava vsetko...:( Avsak ja myslim na toho chlapca spred 1,5 roka :( Co mam robit, ako konecne zabudnut, trapim sa tym cely cas...Som nim ako posadnuta :(Sniva sa mi o nom, rozmyslam len o nom..Hanbim sa...Velmi sa hanbim za to, ze som taka hlupana...Chcem velmi milovat mojho priatela, chcem po nom tuzit ako po tamtom :( Co robit? Neviem co mam robit, moja nerozhodnost ma privadza do sialenstva a ja sa bojim, ze to uz nevydrzim...Ten chlapec je mojim byvalym. Boli sme este taki mladi.Neviem co robit prosim Vas, to trapenie je strasne...Chcem milovat mojho, ved ked napisem o tom mojom plusove body tak to by som napisala asi jednu velku knihu...Som hlupana, ze takto klamem :( Chcem to zmenit, nechcem mu ublizit :( HELP :(

wreck

ahoj, nepotesim ta, ale nemozes urobit nic. uz to navzdy bude v tvojich spomienkach.

mozes sa jedine spolahnut na cas. ten sa uz postara o co treba.

sam by som velmi potreboval nejaku taku tabletku zabudnutia, ale taka zatial nie je. mozeme len trpiet ako kazdy, kto uz vie co je to stratit lasku.

je mi to luto. :(

Nerozhodnost

Stale na byvaleho ziarlim, ked mu nejaka napise :( A to nechcem...Potrebujem poradit, ako konecne zabudnut? :(