No dnes sme sa pohadali s priatelom tak,ze odisiel.Na vianoce budem sama aj s detmi.Este ma rezu oci od placu ale uz neplacem.Som na hrane depresie.A to som sa snazila o atmosferu vianoc...Neviem co bude dalej.Urcite nepride....Budeme sami....Tak aspom Vam vsetkym prajem stastne a vesele....................
Smutne Vianoce :-(((
pridavam sa k tym, co sviatky nebudu travit v plnom pokoji, radostia a stastia.
mozno sa mi ulavi ak sem na chvilocku vylejem dusu.
Prave lezim v posteli so slzami v ociach, premyslajuc nad tohtorocnymi vianocami. Nikdy neboli dokonale, lebo nikdy sme neboli dokonala rodina.U nas neexistuju rodinne puta, vztahy, u nas kazdy zije "pre seba" a s istou davkou falose, ktoru vyuziva clovek vtedy, ak vie, ze ziska u toho druheho prospech. Inymi slovami "vtieranie do r..". Nemam chut si sadnut za stedrovecerny stol s mojou "rodinou" ak sa to da tak vobec nazvat. Celym rokom, len hadky, falos, ponizovanie za chrbtom, ohovaranie, nespravodlivost...a ja jedina mam pocit akoby som spadla z marsu, moralne zalozena, s tuzbou zmenit svet, rodinu k lepsiemu. Tym, ze som taka aka som, je skor na skodu. Chcem len dobre, ale sama to nedokazem ak vsetci doma hraju na falosnu notu. nevladzem takto dalej, zit s nimi. Sestra matku za chrbtom ohovara aka je ** ze sa o nas nestara, že prvorady je jej chlap,co si nasla, no pritom ked je s nou, dobre ze sa jej do riti nevlezie. A mame sa to samozrejme paci. Ja co mam na srdci, to na jazyku a nech poviem akukolvek pravdu, uz som ja ta najhorsia, ze sa nemam do nicoho starat (mame vadi, ze sa jej miesam do zivota, ze si taha domov chlapov, ze chcem aby sme chodili do kostola ako ine rodiny, ze chcem aby nam aspon nestahovala zo sirotskeho (za neboheho otca) za stravu, toaletny, ale zeby aj ona na nas prispievala ako rodic). Jednoducho uplne rozvratena rodina. Ziadne rodinne principy, pravidla, ci moralne zasady u nas neplatia. A v dnesny den, co je predovsetkym o laske k druhemu, v sile, pute, ktorym su spojení clenovia rodiny,..ja rozmyslam ci mam ist vobec s nimi veceriat. Ked sa pozriem na matku aka vyradovana z toho ze tam ma toho svojho chlapa, bez ohladu na to, ze sme tam aj my. Sestra, ktora uz vidim ako bude komentovat darcek ze som jej nekupila znackovy sveter ale len sveter z cinskeho obchodu... mam chut ist skutocne radsej niekde vonku, alebo do kostola sa pomodlit, a tusim, zeby som tak urobila omnoho lepsie...nez byt s nimi pri jednom stole a hrat sa na nieco cim niesom, len aby ma oni zboznovali, aby som v danej chvili zapadla medzi nich..... :(
dancul81: mas deti, tie sa na teba nevykaslu, tak ako chlap... uzi si krasne vianoce s nimi a na neho kasli, je to jeho strata... nedajte si pokazit sviatky...
stastne a vesele vsetkym =)
Dancul nebud smutna..mozno to bude aj tak lepšie že tak to malo byt.Ja som vydata a vieš čo by som dala zato keby ten moj sa pozbieral , odišiel a uz sa nevratil.Nemam sa s nim o com bavit,nerozumieme si asi uz od zaciatku a mame aj synceka.len ten mi robi radost.Tak som rada a tešim sa z neho a na manzela kaslem.Tak to ber aj ty tak a teš sa z deti
Dancul ty si este na tom dobre,lebo budes so svojimi krasnymi a dufam zdravymi detmi a s priatelom sa za chvilu udobris,ale smutne vianoce budem mat ja s mojim priatelom,lebo jemu vcera zobrali mamu do nemocnice zhorsil sa jej stav (ma rakovinu) a moj syn bude so svojim otcom,tak prosim nezabudni nikdy,ze vzdy je na tom niekto horsie od teba....ale ja som stale pozitivna a viem,ze vsetko raz bude v poriadku...
Vsetkym VAM prajem STASTNE A VESELE VIANOCE :-)
Stále môžeš ísť k rodine ak nechceš byť doma sama s deťmi... Rodičia, súrodenci?
No ono je toho vela preco sme sa pohadali.........Nechce sa mi to pisat a vraciat sa k tomu......Niako to vydrzim .......Mozno je uz uplny koniec ktovie.......Nic si nechcem pripustit!!!A mozno to tak bude lepsie aj ked?Aaach jo.....
Predsa nebudes sama! Budes s detmi, ked odisiel odisiel a co. Uzi si vianoce s deckami, venuj sa im a hlavne neplac :) Stastne a Vesele ti prajem dancul81 :)
Nebuď smutná. Prečo ste sa pohádali?