Ahojte.Viete mi pls povedat ze ked mam nadvahu ci by mi pomohla anorexia ...Skusala som aj zdravo jest sportovat ... no nic ... Viem ze to nici zdravie ale aj toto ... Dakujem
Potrebujem poradit
skusala si vsetko??? skusala si cvicit kazdy den aspon hodinka na svihadle, alebo beh, alebo zumba tae-bo? pripadne posilovacie cviky, kolieskove korcule, ale fakt pravidelny pohyb 5 krat tyzdenne aspon hodinku to si sskusala?? a upravit stravu nejest bielu muku, sladkosti,jest kopec zeleniny, ovocia, tvarohu a bieleho chudeho maska a ryby, to si skusala?? vyskusaj aspon pol roka poctivo a uvidis ze schudnes, dievcata v dnesnej dobe nemaju nemaju akekolvek zaujmy su lenive a potom ich napada ze ci by im pomohla anorexia, ja byt tvoja matka narezem ti 25 na zadok uz len za tu myslienku co sa s nou zaahravas, ja ked som mala 16 mala som o 10 kil viac nez teraz, teraz mam 22 a vsetko toto co som ti napisal som skusala, tak neskusaj diety a hluposti a toto vyskusaj moja zlata!!!!!
Schudnúť účinne sa dá, len to trvá nejakú chvíľku, určite minimálne 3 mesiace. Treba začať v prvom rade očistou organizmu, vyvážaním minerálov v organizme, zásaditou stravou. Ak máte záujem, ozvite sa mi na mail, prípadne mi pošlite tel. číslo, ozvem sa Vám. Poradím Vám, čo jesť, aké doplnky výživy a minerály použiť, atd...
proserpina, snáď nemyslíš vážne, či sa dá schudnúť "anorexiou". Anorexia nie je diéta, ale choroba. Ľudia, čo zakladáte takéto témy, trochu sa nad otázkou aj zamyslite:-(
proserpina- nabuduce napis, ze chces zhodit, tak ze ako dostat rakovinu, a potom nas obvin ze mame nevhodne prispevky na uplne normalnu otazku
To sa tu fakt nedá položiť otázka ktorá, myslím, nezaujíma len autorku témy ale aj kopu ďalších ludí. Toto je diskriminácia, keď kvoli jednej otázke sa tu ludí navážate a považujete nás za šibnutých. Je to naše zdravie a každý má iné priority! Tak neodsudzujte, je to úbohé.
tak ja fakt neviem co dalej ... skusala som uz vsetko ...
alebo bulimia ... ??
tak ale ja fakt neviem co mam robit ... mam aj problem so stitnou zlazou ale beriem lieky a tie by mi mali zaberat aj na to ale nie ...