Potrebujem poradit

danielaaa

skusala si vsetko??? skusala si cvicit kazdy den aspon hodinka na svihadle, alebo beh, alebo zumba tae-bo? pripadne posilovacie cviky, kolieskove korcule, ale fakt pravidelny pohyb 5 krat tyzdenne aspon hodinku to si sskusala?? a upravit stravu nejest bielu muku, sladkosti,jest kopec zeleniny, ovocia, tvarohu a bieleho chudeho maska a ryby, to si skusala?? vyskusaj aspon pol roka poctivo a uvidis ze schudnes, dievcata v dnesnej dobe nemaju nemaju akekolvek zaujmy su lenive a potom ich napada ze ci by im pomohla anorexia, ja byt tvoja matka narezem ti 25 na zadok uz len za tu myslienku co sa s nou zaahravas, ja ked som mala 16 mala som o 10 kil viac nez teraz, teraz mam 22 a vsetko toto co som ti napisal som skusala, tak neskusaj diety a hluposti a toto vyskusaj moja zlata!!!!!

simona3105

Schudnúť účinne sa dá, len to trvá nejakú chvíľku, určite minimálne 3 mesiace. Treba začať v prvom rade očistou organizmu, vyvážaním minerálov v organizme, zásaditou stravou. Ak máte záujem, ozvite sa mi na mail, prípadne mi pošlite tel. číslo, ozvem sa Vám. Poradím Vám, čo jesť, aké doplnky výživy a minerály použiť, atd...

[zruseny22]

proserpina, snáď nemyslíš vážne, či sa dá schudnúť "anorexiou". Anorexia nie je diéta, ale choroba. Ľudia, čo zakladáte takéto témy, trochu sa nad otázkou aj zamyslite:-(

jajka001_

proserpina- nabuduce napis, ze chces zhodit, tak ze ako dostat rakovinu, a potom nas obvin ze mame nevhodne prispevky na uplne normalnu otazku

aloegel

V pripade zaujmu o znizenie hmotnosti, mozem Vam poskytnut informacie o produktoch z aloe vera. kontaktujte ma emailom aloegel@azet.sk

proserpina.

To sa tu fakt nedá položiť otázka ktorá, myslím, nezaujíma len autorku témy ale aj kopu ďalších ludí. Toto je diskriminácia, keď kvoli jednej otázke sa tu ludí navážate a považujete nás za šibnutých. Je to naše zdravie a každý má iné priority! Tak neodsudzujte, je to úbohé.

silviklh

že anorexia..prosím ťa...neutvrdzuj ma v názore,že ľudia sú strašne blbí..prosím :-(
a držím Ti palce...ale naozaj asi nevieš,čo je to anorexia..ja ani neviem,ako mám reagovať,lebo je to TAK ODVECI!

:-/

tak ale ja fakt neviem co mam robit ... mam aj problem so stitnou zlazou ale beriem lieky a tie by mi mali zaberat aj na to ale nie ...