Ako najkrajsie povedat chlapcovi ze uz je konec...nejake take rady od tych co prezili pekne chvile a nie 2 tyzdnovy vztah...
nejake rady...
no brunus...rozchod bol necakany,nestretavali sme sa uz asi 2 tyzdne,napisala som mu to do smsky...ze ked to chce vyriesit aj osobne tak mozme napisal mi na to.mas pravdu,ostavame kamarati.cela jeho sms..ma asi babu..sklamalo ma to,ale som rada ze som s nim neni.papa
nie nejako- povedz mu to presne takto ako si to napisala-pekne uprimne a riadne od pluc :-))) inak to co si napisala-je v muzskom chapani presne to co z tvojej strany.
ked ti mam pravdu povedat ja tiez som moc nepochopila co bude ak bude ten "otvoreny vztah" odkial pokial...ani hranice to nema ani nic... no proste prestala som ho lubit, sme ali krasny vztah a teraz, je mi z toho blbo, strasne chcem aby sa mi to v hlave nejako urovnalo ale nejde to...a je troska blbe ho klamat ako ho mam rada...a on zase ochladol po tej sex.stranke a mna to trocha taha aj k inym chalanom...proste mu to nejako poviem ..
neboj ja som neni az taka nechapava ja som to pochopila- tak blbe ohlasy budes mat vzdy :-) ale kasli na ne!
tak ja neviem a co citis? preco to takto chces?
no som myslela tym otvoreny - sexualny.len som to tu hned nechcela pisat aby neboli blbe ohlasy...
Vies co nikdy nepochopim? co je to za kravinu otvoreny vztah! bud alebo. ked vztah tak vztah - aky otvoreny??? povedz mu to normalne-uprimne- ziadne klamstva,vytacanie- myslim ze si to zasluzi! a potom na klamstvo sa aj tak raz pride. nepremyslaj tolko nad tym- povedz mu to ako to citis a hotovo!
No vies ja som to uz raz povedala proste ze je Konec a nebolo to najrozumnejsie ... sme sa otocili chrbtom a isli sme domov...teraz sme akoze"spolu" ale ten nas vztah z mojho pohladu neni naplneny...ale ako sme velka partia a bolo by blbe len tak chodit von a tvarit sa urazene...sme si povedali ze aj nadalej sa budeme stretavat a mat otvoreny vztah ... takze neviem ako mu mam povedat ze chcem prejst z tohto vazneho na ten otvoreny
To sa nikdy neda povedat "najkrajsie".