Ako to uz byva kazdy rok o vianociach rucicky vahy ukazuje alarmujuce cislo.Pri dnesnom pohlade na rucicku vahy som si povedala dost !!! Preco zacinat diety od zaciatku roka este s dalsimi kg ked mozem zacat teraz ? Pridasa niekto na dietu ktora obnas schudnutie 15-20kg zalozene na pravidelnej strave,mensich porciach a zdravom jedle a cviceni ? Je depresivne a sklucujuce vidiet novorocne vypredaje preplnene obchody s perfeknym oblecenim zial pre velkost S M L .Kto sa prida zmenit to a byt spokony pri pohlade do zrkadla ?
Vianoce? Noačo!
ja som to minuly rok robila tak ze som sa najedla a isla si zabehat bola som najedena a pri tom som aj schudla =)
Ja mam 68kg a je to moc:(chceba by som tancovat ale hanbim sa s takou vahou preto chcem najprv schudnut 10kg a idem do toho s vami dami:)))
citit sa prijemne je subjektivny postoj kazdeho cloveka..staci rano vstat pozriet sa do zrkadla a ak si povies ze si spokojny a citis sa fajn tak je vsetko v poriadku..niekto to moze povedat ked ma normalnu vahu ale aj niekto s poriadnou nadvahou a nic s tym nemieni robit..a nie ist surovo za 50 kg...
a od coho zavisi to ze sa citis prijemne co sa vahy tyka?:) uz si dozrela na taku uvahu?:)
beskyd urcite nechapes myslienke celej a podstate...nejd eo to kto kolko vazi ale o to aby sa citil zdravo a prijemne,,,a pravidelnou zdravou stravou a cvicenim sa efekt docieli,,,,a nehovori sa o chudnuti na 50 kg..ale na dobry pocit,,,a s nadvahou 15 kg taky pocit rozhodne nemam
tak tak, nieze budete mat nad 50 kil, zienky, to je uz obezita, pekne hladujte, hehe:))) ach jaj, to je taka sranda sledovat tieto slabomyselne sliepky co si odtrhaju od huby len aby vyhoveli predstavam navrharov ktori predvadzaju vesiaky na ich modely ako ideal krasy:) pekne citajte zenske casaky a nezerte aspon mesiac ked mate viac ako 55 kil:))) pootm ked na tu svoju anorexiu zbalite primitiva ktory je rovnako obmedzeny ako vy tak sa sem pridte vyplakat ze si vas nevazi:) heh
ja sa snazim odzajtra...resp uz od dnes zacat zdravo takze na ranajky planujem nejake ceralie s jogurtom..azda sa pdoari odolat dobrotam
No ja už asi 4 dni nejem ako niekedy...sice dnes som zjedla len jedno jablko a aj to len preto aby som ranajkovala...viem , mala by som viac, no nechuti mi..vsetci ma vysmiali ze idem chudnut na sviatky..NO A čO:D
Vitaj v klube :P Presne tak, treba sa spamätať čo najskôr a začať. Hlavne neprestávaj v krízových situáciach veriť a bojovať :) Držím palce :)