Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Interupcia

Príspevok v téme: Interupcia
VeraVV

Mam 22 rokov, pred par dnami som zistila, ze som tehotna, nemam stabilnu pracu, byvam zatial v podnajme, mam priatela, ktory na dieta este nie je pripraveny a preto rozmyslm o potrate. Nielenze rozmyslam, ale som o nom uz takmer presvedcena. Je to moj prvy priatel a mame aj bez toho tak vela problemov, ze uz som predtym viackrat rozmyslala, ze sa rozijdeme. Dieta si nemozem dovolit, ja sama chcem deti az po 30. Ako mam zacat riesit potrat? Chcela by som ho mat v inom meste v ktotom byvam. Mam sa dohodnut s mojim gynekologom alebo mam zavolat do ineho mesta? Vdaka

Aja02

VeraVV: Taká téma tu už bola. Neoplatí sa ti zakladať znova daľšia, pretože ti tu začnú zase písať o adopciách, neplodných pároch, o tom, že ideš zabiť svoje dieťa a podobné drísti. Napravo v kolónke najdiskutovanejšie máš tému, čo obnáša potrat a pri nej máš aj link. Kukni sa na to...

rozumiem ti

pockaj par dni, nechaj si to ulezat v hlave, zvykni si na tu myslienku. sok musi zmiznut. ak ti to rozhodnutie ostane, porad sa skor v nejakom centre, nie tu. rozhodni sa tak, aby si neskor nelutovala, aj ked je to tazke. vela stastia.