potrebovala by som poradit aky druh antikoncepsie zvolit ked s hormonalnou(tabletky) som mala problemy asi take ze som sa vyhadzala na tvary a bola som uplne frigidna.mam 21 a s priatelom nas gumy uz nebavia a na ostro je to predsa len lepsie .moja gynekologicka mi neporadi pretoze na mne skusala tabletky ako na pokusnom kralikovy no vsetky mali rovnaky ucinok(skusala som 3 druhy)a poradit mi neporadila.tiez by mi padlo vhod keby sa mi po nej zvacsili aj prsia a tiez mam trochu obavy ze ci sa predsa len nieco neposmykne ked sa do mna spravy a nebude nechcene babo :)neviem preco ale na100% antikoncepcii neverim ...či?...nemam sa obavat?...chcem si uz sex vychutnat na 110% :)
antikoncepcia a nechut na sex
ja som brala 5 druhov hak kvoli problemu so znizenym libidom. uz som to videla aj na mojom gynekologovi, ze je zufaly a jednoducho mi povedal, nech neberiem tabletky..ale som si povedala, ze to nie. ved chodim do skoly... ale jedneho dna som sa nasrala a prestala som brat. frajerovi sa to nepaci, ale hned zmeni nazor, ked mam naladu na sex a veci okolo toho. vyratam si, kedy mam plodne dni - vtedy dame prestavku a inak ideme bez nicoho. len jeho "vysledok" nedame do mna.
a antikoncepcii mozes verit, urcite viac ako kondomom :)
a ake si brala? skus microgynon, a k tomu ber pyridoxin (vitamin B6).. mohlo by to pomoct :)
ja mám podobnú skúsenosť...brala som asi 3roky Triregol..po dlhsom uzivani som zacala byt pri sexe skoro uplne sucha, islo totazko a bolestivo...s partnerom som sa rozisla aj koli tomuto problemu..vynechala som antioncepciu asi na pol roka...objavil sa novy partner a bez antikoncepcie som sa az sama na sebe cudovala aky mam sexualny apetit...a teraz zase po dlhsom uzivani sa objavil ten isty problem s inou antikoncepciou...teraz zese rozmyslam ze ju vysadim a pojdeme na to naostro...myslim ze to bude tou antikoncepciu....
treba si naist takeho starsieho chlapca co ma vazny zaujem si ta vziat a potom si vichutnas sex aj na 120%