Krvacanie pri pohlavnom styku.

Príspevok v téme: Krvacanie pri pohlavnom styku.
Ketrin55

Dobry vecer.
Mam 16 rokov a s priatelom sme spolu rok. Sexualne spolu zijeme pol roka,ale bolo aj obdobie ked sme nemali sex 3 mesiace. Pri posledom sexe sa nam stala velmi neprijemna vec. Pocas sexu ked som sedela na nom,som zacala krvacat. Nic som necitila ,ani som si to neuvedomila,az ked ma na to priatel upozornil prestali sme. Este asi 2 hodinky ´´po´´ som pocitovala jemnu bolest ,ktora uz davno presla. Mam vytok a mam pocit ze pošvu mam dost suchu a je velmi neprijemna na dotyk. Problem je hlavne ten ,ze u gynekologa som este nikdy nebola a moja mama samozrejme nevie o tom ze s priatelom spolu sexuane zijeme. Bola by som velmi rada keby som tento moj problem mohla riesit aj bez navstevy doktora. Neda sa kupit neaka osetrovacia voda,mast alebo nieco podobne ?
Prosim o pomoc .

bleee

ketrin 55

v 16tich je najvyšší čas na 1. návštevu gynekológa. Mamu k nej nepotrebuješ. Môžeš mať vážny zdravotný problém, takže čím skôr ho navštíviš, tým lepšie

AdamKrt

Ochranu asi pouzivaju, ked na Azete, vedla svojich fotiek ma v profile tuto basnicku:

KeĎ seX tAk beZpeČnE,
keĎ zaHúLiť tAk wýNimOčnE,
keĎ roZbiŤ tAk nA kúSkY,
keĎ bozK tAk fRanCúZsKy,
keĎ baWiť Sa íSť dO klUbu,
keĎ doStať taK nA huBu,
keĎ boJoWať Tak s ObrAnou,
keĎ miLowaŤ tAk s ochRanOu,
keĎ zoMriEť taK s LáSkOu...

Mozno aj jej mama uz o tom vie, ved fotodokumentaciu tam ma verejne pristupnu a podrobnu...

janka666

Sex. už žiješ, takže k lekárovi musíš ísť nutne. Mama o tom nemusí ani vedieť, a pýtaj si aj antikoncepciu, aby si neotehotnela a budeš riešiť zase iný problém..čo sa týka krvácania počas styku, tak ak to neboli krámy, tak to môže byť aj problém s krčkom maternice, takže určite ísť k lekárovi !!!

DIY

to bude urcite kvoli tomu, ze mama o tom neviete.
takze pekne chod za mamou a povedz jej, ze napriek tomu ze mas len 16 uz s frajerom sukate, ty osetrovacia voda.