Len ma to tak napadlo.Teraz myslim hmotne dary.V zivote som nic nevyhrala(to sa nestazujem.,len konstatujem),tak ci mam sancu aj ja.Hovori sa kto nehra nevyhra,ale u mna to asi neplati........
Uz ste niekedy nieco vyhrali?
keby som vedela, uberem si z toho druheho :) mozno je to nadmerna tuzba po materialne? lebo fakticky mam pocit ze ja ani vyhrat nechcem tak ma to nejak obchadza - ze mi to netreba a stastie sadne inde - a zas tam kde je ta tuzba prisilna si to stastie tiez nechce sadnut :) mozno taka vnutorna spokojnost a presvedcenie, ze to co dostavam nahodne, tie dary, ze si ich zasluzim.
ja zas dostavam ine veci, nematerialne :)
Niekolkokrat som vyhral 59 centov v kene. A raz som vyhral 3 Eura v Lote. Ele bolo to uz davmo.
Nikdy som nič nevyhrala,ale minulý týždeň sa to zlomilo,vyhrala som domáce kino:)))
raz som stratila tisic korun slovenskych. a o mesiac som nasla tisic korun slovenskych :) rovnovaha funguje :) ak nevyhravas, mas vsetko co potrebujes :)
nie, nikdy som nič nedostala zadarmo- takže nie si jediná.
vyhrala som v sutazi o najlepsiu karnevalovu masku v pionierskom tabore :-)))))
inak rada sutazim, zbieram rozne kuponiky, posielam smsky do roznych sutazi... v nich som ale doteraz nic nevyhrala
lost - s tym si zabil :D. vidis, tak potom v podstate sme zbohatlici vsetci :D
lost - pisali ti z Nigerie? :)