Len ma to tak napadlo.Teraz myslim hmotne dary.V zivote som nic nevyhrala(to sa nestazujem.,len konstatujem),tak ci mam sancu aj ja.Hovori sa kto nehra nevyhra,ale u mna to asi neplati........
Uz ste niekedy nieco vyhrali?
Lost
Dakujem : ) No ja každý den nestavkujem. Pár krát do mesiaca. : D
A musí sa to brať ako hra. Nemôže človek tipovať s tým, že dnes vyhrá.
P.S nepatrí to sem , ale je to dobré miesto na zoznámenie. : D Vieš čo to urobí s chalanmi, ked tam vojde baba : D Ked som pri tom tak som tam ani babu nikdy nevidela : D Akurát naposledy si robil jeden srandu a podal si aj moj tiket, že ked vyhrajeme, že sa tam na druhý den v takom istom čase stretneme pre výhru a že ju pojdeme oslávit : D
moje prve cislo narodenia je 7..a som v celku stastny clovek...to mi staci.ale moja moto je Ako si zariadis tak sa budes mat,-inak povedane AKO si ustelies tak budes spat...:0
Ono je to taka psychologia :)
stavim kazdy den 1 euro a raz za mesiac vyhram 20 eur.. potesi to pretoze je to velka suma, ale 1 euro nie je velka suma..
to je hold asi len o stasti, pokial clovekn nenajde system v loterii :)
ale ak starta neboli, tak to nie je este gamblerstvo,tak sa to da :)
tak vela stastia Nyky20 :)
Ešte som zabudla jeden prívesok v tombole - čo však nestál ani za lístok za 15 sk : D
No ja som vyhrala iba jojo : )a to v sútaži v lentilkách. ( posielali sa obaly) a dalej od svojich 13 rokov tipujem v nike ( naučil ma to tatino ) : D
No mám taký pocit, že som určite v mínuse, ale aj tak potešilo ma to, ked som pár krát vyhrala nejakých 20 - 30 €.
Neni zac :)
A mimochodom v 80' rokoch boli v USA BlackJack stoly kde bola garantovany zsik 2 eura na 100 eur ... ale pre hraca :)
par ludi sa na tom celkom slusne nabalilo a potom natocili aj film co sa vola "21"
aka nahoda ze to cislo nesiem vo svojom veku :D
21 je zaujimave cislo... stasta 7 ? a co tak 7+7+7=21
(a este asi 21 sposobov preco je 21 taka 21 zaujimava :D )
Lost
No zaujímavé. Také informácie sa ku mne ešte nedostali : ) Zase som o niečo múdrejšia. Dakujem : )