Uz ste niekedy nieco vyhrali?

jajka001_

toto sa mi paci :
Povaha
Pudel je inteligentný, hravý pes, ktorý veľmi priľne ku svojmu pánovi. Je veľmi citlivý, jemný, nežný a prítulný. Pudlova povaha je priama a nebýva ani tvrdohlavý, ani urážlivý.
a vedel si ze ho musis kazdy den cesat?

lost

jajka001_

no on stoji len 250 eur

existuje gps obojok, ale to staci zahodit a najdem ho mozno v krikoch :)

nacipovat hmm , neviem si sice predsavit aky cip by to musel byt, ale skusim zistit ci to je mozne :)

ono nejde o cenu psa, ale o to ze ak by som ho mal naozaj rad, tak by som bol ochotny pouzit hoci aj www.mastermartialartsdvds.com aby som zabranil dalsej kradezi :P :P

ono dalo by sa kupit nejaku "kabelku" alebo batoh kam by som ho dal, a proste prepasoval do obchodu :) ktovie ci to ale je povolene..

soffa

jajka v dnesnej dobe sa to robi bezne,ze sa psy cipuju,to sa dava na krku pod kozu.v dnesnej dobe ma pes aj vlastny pas,ked cestujes do zahranicia...aby nebol problem,tak sa tam zapisuju aj vakciny,aby nebol nebezpecny..

jajka001_

lost - ake plemeno si kupujes? ak je drahsie - asi hej- tak ho treba riadne strazit. najlepsie su take tie kabelkove psy :))asi by bolo dobre ho ocipovat ako auto ked ho ukradnu, nech ho najdes:) da sa to?

soffa

ja som mala 13.5 roka vlciaka,ktory bol svojim sposobom egoista,mal rad len mna,otca a mamu.tak preto ho nikto nikdy neukradol..dokonca ani ma nikto nemohol pristavit ze kolko je hodin,lebo bolo zle;-)