Len ma to tak napadlo.Teraz myslim hmotne dary.V zivote som nic nevyhrala(to sa nestazujem.,len konstatujem),tak ci mam sancu aj ja.Hovori sa kto nehra nevyhra,ale u mna to asi neplati........
Uz ste niekedy nieco vyhrali?
No neviem, ale statistika v tomto pripade neplati, lebo pocitame mnozinu nekonecneho mnozstva pokusov-spinov. A v takom pripade je nie je 20-krat za sebou nic neobvykle.
lost,
nie si tak trochu gambler?
Ale inak myslin, ze davanie na farbu a zdvojnasobovanie stavky v rulete je cesta rovno do pekla. Jedna farba moze kludne padnut aj 20krat za sebou.
bibi123, ale dufam ze sa pochvalis co pekne si dostala pod stromcek, staci exemplifikovat samozrejme, s akcentom na veci v hodnote aspon 300 evri:P
No prave som skusal stastie, ci mi ho Vianoce dopraju :D
Ale tak ziadna extra vyhra...
Zaujimavy pocit ked davam 25 eur do automatov na jeden sup niekolko krat po sebe :)
Ale strata relativne 0 takze OK :D
Ale to je nashchval, ked davam len 5 eur, tak vyhram 2-3 nasobok, potom dam 25 a nic.. nic.,. nie ze by mi to sypalo par stoviek :D neeee., pri vysokych stavkach to nic nevydava :P
inac raz sa mi stala zaujimava vec prave na Vianocne rano... hral som ruletu a 17x za sebou nepadla moja farba.. nastastie som zdvojnasobovanie zacal na 10 eurocentoch :) tak som im tam nechal len asi 40 eur, ale to bli nervy :D :D :D
boze toto je pre mna spanielska dedina :) akoby som manzela pocuvala :D
ja som blba dsg-cko je s-tronic, to tretie malo byt multitronic:O)))
rozpravala som sa s predajcom v Porsche, ked som cakala na prijem do servisu a vraj tie a1 robia len preto, aby mali uspokojeny segment ludi, ktory sa zaujima o male luxusne auta ako minicooper a pod., ze im je jedno, ci sa nejake preda alebo nie... vraj tam prisiel nejaky chlapik, co si ho chcel naskladat-nic vynimocne elektrony, xenony, radio, klima, senzory a sup 28 000eur... samotni predajci ho moc neodporucaju, to uz radsej a3 za tu sumu...
jajka-ja som zastancom manualu:O))) rada turujem rychlosti a to pri automate nejde... sa mi zda lost, ze audi vyraba tri druhy automatov s-tronic, tiptronic a dsg-cko, najlepsi je myslim ten 7stupnovy s-tronic, do dalsieho auta si ho uz dam, ...nie ze by som ho chcela, ale auto sa potom lahsie predava a stoji len okolo 1000eur, nie ako volakedy 130 000sk:O)))