potiahol som trojdnovy flam,je mi zle, busi mi srdce jak splasene, co mam urobit, existuje nejaky sposob?mam strach, ze nebudem v noci spat..je nieco, co tento stav zmierni?poradte prosim ludkovia.. :(
ked to prezeniete s hyrenim...
je to pekne predsavzatie george, ale preco od noveho roka? preco nie hned? to je tak velmi dolezite sa este ozrat na silvestra?
potom jasne ze bude vyprostovak, a prepijes sa do 10 januara a uz ani nebudes vediet jak sa volas, nie to este o nejakom predsavzati...
Ja tiez od noveho roku menim zivotny styl :D
no tak to je ina kava :)vsak vidim ludi okolo seba, jak nasavaju,strasne potoky tecu dole gagormi, ale ja uz s alkoholom koncim... predvcerom bol u mna kamos s kabelou chlastu...bavili sme sa od obeda,do veceram rybky vyprazali, muziku pocuvali,kecali, dlho sme sa nevideli a ja som vycuckal za cely ten cas jeden!!! poldecak hrusky pomaly...
takze nemusim hned posielat vsetkych do kelu,
len to chce disciplinu..on vypil 4 piva a 5 poldecakov za ten cas...
Boli casy ked som takto popijal aj mesiac vkuse ... a to nezartujem netvrdim ze vzdy to bolo dorana ale boli aj take dni ... cim viac alkoholu pijes tym si nan organizmus viac zvykne istu dobu mi s alkoholu vobec nebyvalo zle mohol som pit neobmedzene mnozstva a nebol som opity iba unaveny ... teraz to uz obmedzujem ale aj tak je toho dost .. a tyzdnove chaty kde sa pilo nonstop a spalo sa tak hodinka dve ... pfuuu ked nato niekedy spominam tak ani sam tomu neverim ...
george,si velmi sikovny...ale popijaj 4 vecery po sebe, niektore do rana, v pube..
nespi skoro vobec...
tu nejde o nejaky jeden vecer si vypit...
ked chces ,,pilulu,, tak VYPROŠŤOVÁK
presne takymto ludom alkohol nepatri do ruk :D ludia naco pijete ked to nezvladate ?? ja stym nastastie problem nemam vecer pijem a rano mozem ist do skoly na skusky :D
no sak tyzden som ani mysliet nemohol...nebudem urcite staty, lebo nikam nejdem... budem doma sam...uz si robim plany na novy zivot...a alkohol tam uz vobec nezapada...aj ked som popijal len prilezitostne... :)
hlupacik, to ti trvalo az tyzden, aby si sa konecne nad sebou zamyslel? dobreee....
ale tusim k akemu zaveru dojdes....
...k ziadnemu.... na silvestra budes staty jak hovado ;)
trva to tak 3-4 dni, kym sa clovek dostane po takom niecom do normalu... zalezi na tom, co pre to robi...dobry je pohyb, sport, aj ked to ide tazko...
ja uz som konecne fit... a dnes budem rozmyslat, ako povediem zivot, aby sa mi nic take uz nestalo