ťažko človek pochopí, kým nezažije.. nech si o tom myslíte čokoľvek...
neviem čo sa deje...mala som vzťah 4-ročný...teraz upadá, vlastne..už sa to ani vzťahom nedá nazvať! Podstatou je, že ma nekontaktuje..dá sa takto skončiť niečo čo nebola len krátkodobá hra??? Nelogické a frustrujúce zároveň.. Nie som zúfala..., mám v živote aj iné priority.., ako čakať, kým niečo vymyslí..idem si po svojom..
Ale na začiatok...zoznámili sme sa v zahraničí...najprv sme sa priatelili, teda z jeho strany išlo aj o niečo viac...no naťahovala som ho...a napokon aj u mňa preletela iskra..
A tak čas letel...boli sme spolu neustále...teda okrem pracovného času..., ale večer a aj neskorá noc patrila nám. Všetko išlo pomaly..žiadne unáhlené bláznenie...nepatrím do tej kategorie.., ale k veci..
Po takmer 2 rokoch sme sa vrátili na Slovenko..., kde on rozbiehal podnikanie..to o čom sníval..hoci to nie je ľahká práca. Víkendy patrili nám...resp. jeden deň.. Pokojný priebeh narušila finančná kríza... stretávali sme sa čoraz zriedkavejšie...stále pracoval... tento rok sme boli spolu len 3x...áno je to realita... to najneuveriteľnejšie len príde: momentálne nie sme ani v kontakte takmer 5mesiacov!!! áno nezainteresovaný do citov pod tým rozumie ..koniec... Ani ja ho nekontaktujem...vlastne počas tohto neuveriteľného obdobia som mu i naďalej verná... žiadne scifi..., ale fakt.
áno navrhla som mu rozchod, ale on vôbec nereaguje...ja neviem čo si mám o tom myslieť... Neviem čo sa premieta v jeho mysli, keď mi tak ubližuje... Chcela by som len vedieť váš názor, hlavne tých čo niečo podobné zažili.. čítala som, že isté problémy(smrť a dokonca aj fin.problémy)..v ľuďoch zanechávajú apatiu voči okoliu, že si ani neuvedomujú, že niekomu ubližujú..
nádej verzus beznádej
Chaire,
potom uz fakt dalej nechod, zachovaj si svoju hrdost
preň ho to nebolo atypické, že sa neozval...týždeň a aj mesiac.. Potom sa ozval: že ako sa mám, že dúfa, že lepšie než on. a potom v druhej, že vie, že je hlúpy, ale nech mu to radšej nehovorím...
animka..a ako dlho ste boli spolu?
už len vedomie, že som s ním udržiavala hoci len jednostranný písomný kontakt-čiže bez odpovede..mi hovorí ďalej už nechoď! a to v tých odkazoch neboli žiadne výčitky..boli tam občas vyznania a občas zúfalosť..
určite je v poriadku, s jeho sestrou si občas napíšeme, len mi utvrdila, že je zaneprázdnený-pracovne.
mne sa priatel takto prestal ozyvat, po mesiaci som si za nim pocestovala 250 km aby som si to vydiskutovala s tym ze som mu to dopredu neoznamila a prekvapila som ho v podniku hrat biliard.Z chlapca nakoniec vyliezlo ze sa vyspal s kolegynou a nemal ani len tolko odvahy sa slusne rozist...hovado
takze podla mna kasli na neho, keby mu na tebe zalezalo tak sa ozve, keby sa mu aj nieco stalo niekto z jeho blizkych by ti dal vediet...
Chaire,
a co ak sa mu nieco stalo, to Ta nenapadlo?, 120 km nie je tak daleko, aby som sa nedokazala ist za nim pozriet, ci sa mu naozaj nieco vazne nestalo, ved ste boli spolu 4 roky, presvedcis sa, dozvies sa, budes vediet na com si a potom sa budes moct lahsie s tym vysporiadat
trocha do mňa rýpala kamarátka, že načo strácam čas... tak ju napadlo to tu napísať..a sama sa čuduje, že to takto riešim..inak je voči tomu pesimistická.
však je to jedno, nakazila ma negativizmom.., ale vieru ešte mám.
Nech to dopadne akokoľvek.
zaujimave ze pises sama sebe
takze, sa chces samu seba pochvalit, aka si trpezliva?
Nemyslím, že prispievať musia všetci čo nevedia poradiť respektíve pomôcť.
Nikdy som sa s niečim s takým nestretla, tak neviem ako by som reagovala.Jedno je, ale naozaj zvláštne, že po 4 rokoch by určite len tak bez ničoho nekončil vzťah bez slova.Čas ukáže.A pravdou ostáva, že si trpezlivá.
mozno si mysli,ze tym ze ho kontaktujes len raz za mesiac,respektive nemas potrebu tak si mysli ze ani on ti nechyba.a ze ti to tak vyhovuje.mali by ste sa porozpravat z oci do oci,ved ste boli spolu 4 roky,aspon budes vediet na com si....
A na tych 120-tich km je vela krizovatiek a kruhovych objazdov? Moze byt, ze sa vzdy vzberie za tebou a vsetko ti chce vysvetlit, ale zle odboci a potom zabludi.