Ahojte, som s priateľkou 4 roky .. spoznali sme sa keď som mal 16 a ona 14 .. ja som už predtým mal dievča ale ona chlapca nie .. a preto sa bojím že bude chcieť vyskúšať niečo nové, že ju omrzím alebo také niečo .. veľmi ju milujem .. viac ako na začiatku, každým dňom viac .. čo na to hovoríte?
Prvá Láska Na Celý Život?
preco si myslis, ze vasa laska zavisi od poctu predoslych vztahov? Na tomto sa vztahy nerucaju. Ak si najde ineho, nie preto, ze chce vyskusat nieco ine. To moze fungovat len ako "dobra" vyhovorka. Skor ta prestane lubit. Zaoberas sa nepodstatnym. Moja teta mala v zivote jedineho chlapa - su spolu dodnes a maju dve dcery. Su stastni a stale velmi zalubeni. Je to o ludoch a schopnosti byt spolu v dobrom i zlom. Nie o tom, ci mala predtym tvoja priatelka ineho...
ano, prva laska na cely zivot je zriedkava, ale pravdaze mozna, ked ju skutocne milujes a milujes ju kazdym dnom viac a viac, nemas sa coho bat, len tie vztahy, kde sa laska berie uz ako samozrejmost, vadnu, vsetko zavisi iba od Vas dvoch, davaj jej svoju lasku najavo, bud k nej pozorny, potom to bude medzi Vami fungovat stale, lebo nebude mat dovod skusat to s niekym inym, vela stastia
Takze teraz ste uz obaja vlastne vekovo dospeli. Hm je to aj o povahe. Ty ju poznas,takze mozes vediet ci je to stabilna kludna povaha,alebo temperamentna trebars ako ja :-)
No obaja sa musite snazit,aby ste sa jeden druhemu nezunovali. A hlavne sa prosim ta nestresuj pre nic za nic. Sustred sa na to,co je a nie na to co by bolo keby....to nie je dobry smer. Pekne sa drz toho co u vas funguje,rob vsetko to,co na nu zabera,ved ty vies najlepsie,ze co a ak sa nieco udeje,tak potom budes riesit...teraz to behaj tak a uzivaj si lasku :-)