omylom pozita dalsia tabletka

Príspevok v téme: omylom pozita dalsia tabletka
enelka

Dobry den,
stala sa mi taka vec.. vcera som zobrala tabletku (ale z opacneho konca), dnes pozeram na tabletky a zhrozila som sa, ze som si vcera nevzala tabletku (pozerala som na spravny koniec). tak som si ju rychlo dala.. po pol hodine som este raz na to pozerala a zistila som svoj omyl. Co mam robit? Teraz mi na posledny den tabletka nevyjde.

lioness_01

enelka, nie nebude to ok ak si to dáš zajtra o 19:00, veď si vyrátaj koľko hodín ubehne od dnes od 9:30 do zajtra do 19:00 ... zníži sa tým účinok... nič sa nedeje, daj si dnes normálne o 19:00 a pokračuj v užívaní tak ako doteraz... účinok zostane zachovaný, len si o jeden deň skrátiš cyklus

zuzkas

ale na všetkých tbl. je myslím keď do 12 hodín je sklz,tak by sa účinok nemal znížiť.alebo skús zavolať svojmu lekárovi a opýtať sa.

zuzkas

aj mne sa také stalo,keď som brala antiku..a pokračovala som ďalej normálne,ale pre istotu sme použili ešte kondom.na letáčiku nemáš napísané,čo v prípade vynechania,alebo požiatia viacerých naraz?

enelka

Ano, vcera o 19tej som si dala a dnes o 9,30 som si dala.
Takze ked si dam az zajtra o 19tej bude to ok? Bo sa bojim aby mi to neporusilo cyklus alebo aby som sa nevystavila riziku tehotenstva.

zuzkas

píšeš že včera si si dala a dnes si si dala.nedala si si 2 za 1 deň.nie?tak večer si nedáš a od zajtra si budeš dávať v čase akom vždy.hm?