Dobry den,
stala sa mi taka vec.. vcera som zobrala tabletku (ale z opacneho konca), dnes pozeram na tabletky a zhrozila som sa, ze som si vcera nevzala tabletku (pozerala som na spravny koniec). tak som si ju rychlo dala.. po pol hodine som este raz na to pozerala a zistila som svoj omyl. Co mam robit? Teraz mi na posledny den tabletka nevyjde.
omylom pozita dalsia tabletka
Dakujem Lioness, spravim to takto, to bude asi najspolahlivejsie riesenie..
enelka, nie nebude to ok ak si to dáš zajtra o 19:00, veď si vyrátaj koľko hodín ubehne od dnes od 9:30 do zajtra do 19:00 ... zníži sa tým účinok... nič sa nedeje, daj si dnes normálne o 19:00 a pokračuj v užívaní tak ako doteraz... účinok zostane zachovaný, len si o jeden deň skrátiš cyklus
no tak to ber akoby si vynechala,že čo by si urobila.lebo tu zjedenú tbl.už do blistra nevrátiš.
pamatam si len co robit, ked vynecham.
este si to doma prestudujem, len ak to tam nie je, rada si necham poradit
ale na všetkých tbl. je myslím keď do 12 hodín je sklz,tak by sa účinok nemal znížiť.alebo skús zavolať svojmu lekárovi a opýtať sa.
aj mne sa také stalo,keď som brala antiku..a pokračovala som ďalej normálne,ale pre istotu sme použili ešte kondom.na letáčiku nemáš napísané,čo v prípade vynechania,alebo požiatia viacerých naraz?
Ano, vcera o 19tej som si dala a dnes o 9,30 som si dala.
Takze ked si dam az zajtra o 19tej bude to ok? Bo sa bojim aby mi to neporusilo cyklus alebo aby som sa nevystavila riziku tehotenstva.
píšeš že včera si si dala a dnes si si dala.nedala si si 2 za 1 deň.nie?tak večer si nedáš a od zajtra si budeš dávať v čase akom vždy.hm?