Výber krčných mandlí - hrozné video

elsa5.5

k tomu videu,to je svinstvo 1.triedy,brrr,chudáčik chlapček,,aj mne navrhla lekárka vybrať mandle odmietla som to,to je na každom rozhodnutí,aj keby ma uspali v žiadnom prípade,dalej sme sa o tom nebavili.

lienocka2808

?? neviem ale po zhliadnuti videa som presne videla to, co mne robili ked mi vyberali mandle, nosne a krcne naraz.
Moc sa to od toho teda neodlisuje. Az na to priviazanie, mna drzali 3ludia a nasilu mi otvarali usta. Je to uz vyse 20 rokov a pamatam si to do detailov. Pre male decko je to nieco strasne. Nastastie teraz to uz robia v narkoze.
Ja si dokonca nepamatam ani to ze by mi davali nejake umrtvenie. Proste prisla som do miestnosti, dali ma na sedacku prisli s vozikom kde boli nejake kovove nastroje. Potom som im sama otvorila usta este, lebo som nevedela co mi idu robit a nasledne zacal horor. Revala som tam jak tur. Nechcem nikoho strasit, ale toto video sa naozaj velmi podoba na vyber mandli u nas spred 20rokov. A nasledne po operacii ked sme boli ako deti na izbe nas strasne strasili, ze ked budeme plakat tak sa nam z ust spusti znova krv, tak sme na izbe len tak tichucko kazdy poplackavali ach bolo to velmi zle :(

Lia86

Ja som tiež silná nátura, ale po vzhliadnutí videa som ostala šokovaná a celý deň musím na to myslieť. Preboha, to tam nepoznajú niečo také ako narkóza? Mohli tak predísť neskutočne traumatizujúcemu zážitku chlapca, neskutočne nehumánne, a bodka za celým výrok dr, že to je život, no des!

Lucia213

Ono to bolo niekde v Rusku tušim ale aj tak nemaju pravo takto zaobchadzať s deťmi, chudak, veď sa ani skoro nadýchnuť nemohol.

:-(

Teda ja som silná nátura ale toto ma naozaj rozplakalo.. Ten chlapec má u mna jeden velký mega obdiv , zato , že to vydržal..Príde mi to velmi nehumánne až smutné.. Ako keby sme žili niekde v stredoveku :-(

Lucia213

Jejda toho lekara aj celu nemocnicu by som išla dať asi žalovať, veď takto sa to nerobí, mohol sa zadusiť chudačik malý.

zuzkas

aj mne vyberali krčné mandle.napichali mi ich injekciami,ale aj tak to bolo hrozné!synovi vyberali v narkóze oboje,nemal ani 2 roky.

jajka001_

radsej som to ani nepozerala, ale bola som na detskom krcnom , a videla som tam chalana po operacii, to robia zaziva brrr...lezal tam na tom voziku a plul krv do misky a vyzeral hrozne.
myslim ze mas na vyber ci lokalka ci uplna, ale pri uplnej mas tie rizika..drsné

lienocka2808

Aj mne vyberali mandle nosne a krcne naraz, a nepamatam sa, ze by mi davali nejake umrtvenie. Bolo to nieco strasne, najhorsia bolest mojho zivota. Sestricky ma drzali a doktor mi vystrihaval mandle. Je to uz nieco cez 20rokov, ale pamatam si detaily. Kovovu misku do ktorej som vypluvala krv, neskutocnu bolest.
Inak napriklad poznam jednu sestricku z krcneho (BA-Antolska), ze uz takmer vsetky vybery mandli robia pri celkovej anesteze takze necitis nic. Ale ta bolest pocas rekonvalescencie je tiez hrozna :(