Snaď to takto nie je aj u nás na Slovensku, kde by takýmto brutalnym spôsobom a bez umrtvenia vyberali mandle, chudák chlapec
-odkaz odstránený-
Výber krčných mandlí - hrozné video
kosa.... nehovor.. ja chápem, že to malo byť "zo žartu" ale neviem čo je na tom žartovné, povedať to 7 ročnému decku po takejto operácii
ten operater to skor povedal zozartu. vsetky taketo odrezaniny sa po laboratoriu musia spalit.
mne takto vyberali mandle v 1996 v Bratislave na Kramároch, mala som 7 rokov...
teraz sa to už tak nerobí... presne tak isto ma priviazali k stoličke, len s tým, že mne nezakryli oči , len mi sestrička držala hlavu že som mala modriny, a pamätám si, ako lekárovi na tvár vystrekla moja krv, ako ju mal na okuliaroch, to bol fasa pohľad....
a po operácii sa ma lekár opýtal, či chcem tie mandel domov alebo ich hodia psom...
ja som mala tonsilektomiju voveku 14 rokoch.
lokalne umrtvenie, robil to moj krcny lekar co ma regularne osetroval. tak mal sluzbu na oOUNZ. BOLO TO SICE NEPRIJEMNE ALE sa dalo vydrzat.
jeded cigan co tam bol (asi 45 rocny) tak pil vecer v ten isty den po operaciji rum.
nik mi nezvjazoval nohy ani rukt, ani oci, a este som musela dzat mysku z nastrojmi pred sebov.
cely vecer som myslela na to video,je to priserne...este teraz mi to beha po rozume,nakolko mam syna asi v takom veku ako je ten chlapcek....je to strasne smutne
Aspon vidite,ze cele toto "lekarstvo" je nic ine len jeden velky biznis. Chore,zvratene,taketo nieco nerobili ani v stredoveku, v stredoveku by ho ozrali alebo omracili a nie toto, chore chore chore chore. Hypnoza by pomohla, ale z toho by farmaceuticky priemysel nemohol zarobit a bez peniaztekov si nedoprajete humanost. Ja byt doktorom tak im ukazem prostrednik,dokonca masiar ma viac ludskosti ako tieto zvierata. Zdravie moj anal, problemu s mandlami sa da zabranit aj vyliecit, ale to vam obchodnici so zdravim nepovedia. Lutujem vsetkych co to museli podstupit.
pred dvoma rokmi mi vyberali nosne, ani porovnat sa neda. naladovka, umrtvujuci sprej. chytili len ruky a hlavu. pocit tlaku tot vse. pristup velmi mily
mne to robili pred 7imi rokmi, krčné a to sa ani porovnať nedá. mala som to riadne umrtvené, abstolútne nič som necítila, ale tuším, že ruky som mala zviazané, to si nepamatám.. ale isto to nebolo takto drastické ...
hrozné, čo sa v dnešnom svete modernej techniky deje .. mi to pripomína nejaké kmene bez kultúry ..
jezisikriste,ved to vyzeralo ako zo stredoveku,ale bohuzial to tak podobne fungovalo aj u nas,mne brali nosne mandle,ked som mala 13,sadla som si na kolena takemu ujkovi,ktory mi chytil ruky aj nohy a uz to islo..podobne,ako tu vo videu..fuj des....je to hrozneeeee...az mi zle zostalo..ale teraz sa to vraj robi pod narkozou,chudacik chlapcek..:-((((....fnuk
Keď som bola krpatá tak aj mne vyberali mandle ale asi som bola v narkóze lebo si nič na takého hrozné nepamätám, jedine bol pre mňa šok že ma tam nechali bez rodičov, nechodila som 3 či 2 dni pred operáciou vôbec na WC lebo sa mi to hnusilo ( vtedy som sa nechcela ani v prírode vycikať :D nie to ešte tam v tej špine) a čo si pamätám bolo ako ma už išli rezať a v tom som sa pošťala zaliala ma krv a koniec tma :D nič viac