ta moja sebadovera

Príspevok v téme: ta moja sebadovera
sebadovera

Ahojte,
Tak som sa rozhodla sem napisat, ze hadam mi to niekto pomoze nejako prekonat ci napravit. Som mamina krasneho synceka, mam manzela a zatial aj pracu..Cloveku sa zda ze by mi nic nemalo chybat ale ja stale a stale mam pocit ze nie som dost dobra... Zda sa mi ze musim zvladnut vsetko na jednotku, co samozrejme ze nejde, a potom som z toho nestastna. asi som uz fakt sisina pretoze stale si myslim ze nie som dost dobra pre nikoho a pre nic. Casto nervacim zial aj ked nechcem... Citim sa byt nie krasna a proste vsekto do kopy. Citim sa ako keby moje sebavedomie odyslo daleko daleko a nechcelo sa vratit.. Este k tomu vsetkemu som neni najchudsia som dost pri tele a aj ked sa snazim s tym bojovat mi to nejako nejde... Tak teda ako na to aby som uz konecne bola spokojna?

sebadovera

no trosku ozivujem temu, v praci bolo toho akosi privela doma na net skoro vobec nechodim tak sa hlasim az teraz. Dakujem vsetkym co mi sem prispeli za ich nazor a radu :)

ta3

znamenia maju viac doseba, ako si mnohi z nas pripustame, moj manzel bol Lev, ludia v znameni Leva potrebuju byt chvaleni, asi ten Tvoj Ta velmi nechvali a preto mas pocit zo seba aky mas, tu by potreboval radu skor Tvoj manzel, no kedze chces radu Ty a nie Tvoj manzel, Tebe chcem povedat len tolko, aby si sa nesnazila byt perfektnou, nikto z nas nie je dokonaly, maj sa rada taka aka si, vaz si co mas, tes sa zo zivota, ved si uspesna mlada dama, mas manzela, synceka, pracu, to je zaklad, ostatne zavisi uz iba od uhlu Tvoho pohladu

sebadovera

zuzkas:Preesne ako pises :) no a potom ze lev je kralom zvierat :d len co tie levice... ale asi mozme byt radi ze ich mame tych nasich muzov iny by to mozno nevydrzali :)

sebadovera

zuzkas:Preesne ako pises :) no a potom ze lev je kralom zvierat :d len co tie levice... ale asi mozme byt radi ze ich mame tych nasich muzov iny by to mozno nevydrzali :)

zuzkas

sebadovera
toto akoby som ja písala:-)tiež boli také problémiky,keď sme si tak povedali,že sa rozídeme,ale potom si ja tak vždy to premyslím že veď kto by chcel takú potvoru ako som ja!:-)a kamošku mám tiež levicu a je ukričaná a nervózna ako ja,takže niečo na tom znamení bude:-)!ale inak som s mužom šťastná,to skôr ja vždy vyvolám nejaký konflikt a potom to aj lutujem,len neviem nejak povedať "prepáč":-(,ale manžel ma už pozná,tak to aj tak berie,že keď kričím,tak si zapchá uši:-)

sebadovera

Musim to nejako prekonat musim si nejakouz konecne vtlct do hlavy ze som hadam aj vcelku fajn ved syncekov usmev a usmev manzela stoji za to :)asi to nebude zo dna na den ale ja verim ze sa mi to raz podari :)

sebadovera

Musim to nejako prekonat musim si nejakouz konecne vtlct do hlavy ze som hadam aj vcelku fajn ved syncekov usmev a usmev manzela stoji za to :)asi to nebude zo dna na den ale ja verim ze sa mi to raz podari :)

sebadovera

jajka001:dakujem veru ved to je to ze je to v mojej hlave.. snazim sa rozdavat usmev okolo seba a je pravda ze ludia ma volaju smejko :) ale ja zasa vravim ze usmev je len moja zasterka na vsetko :)