Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kolko minut sa sprchuteje? u nas vecne hadky

Príspevok v téme: kolko minut sa sprchuteje? u nas vecne hadky
opalka

Moj priatel sa kazde rano sprchuje 20 min, ak sa holi, tak 30 min,no prebieha to tak, ze tych 20 min na seba leje vodu......non-stop
zacinam s tym mat dost problem, pretoze:

- je to strasne plytvanie vodou podla mna
- plytvanie casom, ked si predstavim, ze ides do prace a ponahlas sa (to,ze sa tolko sprchuje neznamena, ze si kvoli tomu privstane!!!!! )
- ked mam ja volno, ze rano do prace nejdem, tak ma to rusi v spanku,lebo kupelnu mame hned pri spalni a ta voda strasne huci
- samozrejme, to ide do penazi a preto,aby som nejak vykompenzovala jeho dlhe sprchovanie, tak ja to svoje skracujem na minimum

myslim, ze to nie je fer, chcela by som pocut vas nazor,kolko vam trva sa osprchovat.....ja som zena, mam dlhe vlasy a ak si aj vlasy umyvam, som osprchovana za 10 min a to vodu pustam len, ked sa namocim a zmyvam

priatel tvrdi, ze on sa musi odmocit :)

ide mi to strasne na nervy, viem, ze su aj horsi veci, ale aj tak, naco platit nehorazne peniaze za vodu, ked sa to da aj inak, ja som bola vychovavana neplytvat nicim

anjelik9

ja si do vane napustim trocha vody (aby ma nestudilo a aby som si mala kde hubku namačať) poumyvam a oplachnem sa a ked som bola na intraku (sprchovy kut) tak oplachla umyla hubkou oplachla a hotovo =p

lulu22

joooj, opalka, iba pro prečítani tvojho príspevku sa mi otváral nožík vo vrecku :D:D
neznášam takýchto ľudí!! čo plýtvajú a plýtvajú... nerozumiem tomu, že to niekto dokáže robiť každý deň.. môj brat to robí tak isto, tiež ráno pred sprchou, ale našťastie už je ženatý,takže už ma to nerozčuluje.. bo ja nerozumiem i tomu, ako keď si niekto umýva zuby a za ten čas čo si ich čistí, tak nechá pustenú vodu z kohútika!?! som takto naučila šetriť celú rodinu-až teda na brata,čo príde raz za mesiac na vik,ale to pretrpím:)
príde mi to strašné plýtvanie..
ja mám tiež dlhé vlasy a keď sa sprchujem, že si ich umývam, tak som všeho-všudy v kúpelni 20min.
inak, ja keď som kedysi robila au-pairku v jednej indickej rodine, tak ten pán sa každé ráno sprchoval 30min!!! a to som sa pýtala domácej, že čo tam tak dlho robí, že prečo má stále pustenú vodu..a ona mi to vysvetlila tak, že to "si robí očistný rituál" každé ráno.. ehm :D:D

jajka001_

no tepla voda je velmi draha :) to len za komunizmu bola takmer zadara
20 minut je vela, ja tam zvyknem byt 10, co je mozno tiez dost...a tiez sa tam rano preberam :)

lost

Jedno osprchovanie stoji, teda ak je 20 minutove, mozno minimalne 1 euro a maximalne niekde okolo 3 eur? :)
Ta cena vody je asi vsade ina..

opalka

lost - jaj 10 €, ja som videla 1 € preto mi to bolo divne, ze tak malo....tak 10 je supa.....
no,dnes bude debata
nechcem ho sekirovat a este mu aj cas na sprchu stopovat,ale prid emi to vazne mrhanie zdrojmi

lost

Ale 10 eur za 1000 litrov je absolutne chore, ta cena to si zrejme vyucali z prstu, alebo ako vzdy niekto sa na narode brutalne nabaluje...

Ked napustim vanu tak mi to zozerie cca 200 litrov teplej a 50 litrov studenej, plus 50 litrov teplej na dosprchovanie.. Celkom drahy relax..

Absolutne chore ak je to vskusku 10 eur za 1m3

Seriozne, lacnejsie bude ohrievat si vodu priamo na plynovom sporaku :-O

Dokonca som nasiel forum kde pisal niekto ze plati 18eur za 1000litrov teplej vody!

opalka

ved to je mi zvlastne,ze chlap potrebuje byt tolko v sprche......

no a ta cena :) to naozaj uz mozem argumentovat len tym, ze ma to rusi a zdrziava rano prevadzku :)