Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kolko minut sa sprchuteje? u nas vecne hadky

Príspevok v téme: kolko minut sa sprchuteje? u nas vecne hadky
opalka

Moj priatel sa kazde rano sprchuje 20 min, ak sa holi, tak 30 min,no prebieha to tak, ze tych 20 min na seba leje vodu......non-stop
zacinam s tym mat dost problem, pretoze:

- je to strasne plytvanie vodou podla mna
- plytvanie casom, ked si predstavim, ze ides do prace a ponahlas sa (to,ze sa tolko sprchuje neznamena, ze si kvoli tomu privstane!!!!! )
- ked mam ja volno, ze rano do prace nejdem, tak ma to rusi v spanku,lebo kupelnu mame hned pri spalni a ta voda strasne huci
- samozrejme, to ide do penazi a preto,aby som nejak vykompenzovala jeho dlhe sprchovanie, tak ja to svoje skracujem na minimum

myslim, ze to nie je fer, chcela by som pocut vas nazor,kolko vam trva sa osprchovat.....ja som zena, mam dlhe vlasy a ak si aj vlasy umyvam, som osprchovana za 10 min a to vodu pustam len, ked sa namocim a zmyvam

priatel tvrdi, ze on sa musi odmocit :)

ide mi to strasne na nervy, viem, ze su aj horsi veci, ale aj tak, naco platit nehorazne peniaze za vodu, ked sa to da aj inak, ja som bola vychovavana neplytvat nicim

lost

Akoze mne to bolo uplne fuk kde zijem, kam patrim, alebo co je to vlastne narod, atd..

Ale casom som si povedal, ako je mozne, ze tak casto vidim ludi, dovolenkarov, a maju napr plavky, osusky, alebo ine oblecenie kde nesu svoj znak, alebo vlajku, alebo proste grafiku svojej krajiny. Obzvlast Briti, Nemci, a aj zvysok Europy toto robi.

Povedal som si, hmm to musia byt na vlastnu krajinu relativne pysni, ak si daju to namaju niest tie farby na sebe..

Zamyslel som sa na co by som mohol byt pysny ja.. Mozno pekne slovensky, mozno dobre pivo, mozno pekna krajina - Tatry a podobne...

Ale ked so msa pytal ludi z mimo SR, ze ako by charakterizoval SR co najvystiznejsie a preco to tu maju radi, nestacil som sa cudovat ake haluze citam..
"lacne zeny, lacne pivo"
zase briti a nemci
zaujimavy je fakt ze kazdy kto toto povedal bol fyzicky na SR na minimalne par dni..

Ked si to tak vezmem, a vezmem si cenu piva, maju pravdu, a caste temy ako lahko sa zeny predaju za par supov... za 50 eur? 100 eur ?

ehh,,, to je suma pre britov a nemcov (ale aj zopar slovakov), ktoru by nevahali dat bezdomovcovi ak by sa ich pekne a slusne opytal... myslim ze toto uz dalej nemusim rozvadzat...

seriozne, mam tu nieco na co by som mohol byt vskutku pysny ?

alebo si zmenim obcianstvo na USA a budem za tlusteho vojnoveho magora... stale na tom budem lepsie :o)

iny pohlad

lost, ale ked je to drahe, aspon si to vazia. Lebo ak bude stat 500litrov teplej vody 50centov, tak niektori sa budu sprchovat denne s 500litrami vody.

lost

opalka
ano je to EXTREMNE smutne, pretoze prave tito ludia , dochodcovia, nasi rodicia, stari rodicia, atd atd postavili to co tu mame a mozeme im dakovat ako sa mame (v dobrom).

ale dnesna generacia, tj mladi kaslu na vsetko, neviem kto presne, ale povedzme ludia co BY mohli nieco zmenit aj "po zlom" tj. 20-30 rocni, alebo mozno aj kusok starsi.. kazdy HRABE pre seba.. a KASLE na okolie - suseda - brata - sestru ...

Je to EXTREMNE markantne ked clovek zajde na par hodin do Rakuska..

Snad 99,999% vodicov mi da za pravdu, ze tam je mentalita ina, tam aj Mercedes pusti Skodovku pred seba.

U nas ? buhahahah, jedine ak je ten v mercedese novacik, alebo sa boji ze mu ho skodovkar za pomstu otukne..

Kde je pointa pustatnia ?

Je to tak extremne jednoduche, ze ten kto si ju nevsimol (nic v zlom), ale bohuzial, lutujem inteligenciu takych ludi..

DNES pustim ja teba, o 3 tyzdne pustis ty mna, alebo niekto iny - ale pointa zostava, jedine takto je mozne riesit situacie, SPOLOCNE, GLOBALNE, ako JEDEN MOZOG a nie "jajajaja" ale treba si uvedomit ak si to povie kazdy nastava absolutny chaos. Tj. Slovensko.

To iste plati v obchode. Zamestnanez zaraba MINIMUM, ale sef jazdi na BMW... Preco?
Eurospe ceny, Ukrajinske platy.
davam tri moznosti, KDE sa strati tolko penazi..
No pre istotu to poviem : uzernicky majitel firmy.
Preto by som odporucal ludom spolcit sa ( 3-5 dobrych kamosov ) a otvorte si sakra vlastnu firmu... konkurenciu lahko znicite :)
toto moze fungovat daleko lepsie ako kazdy proti kazdemu..

Tym padom som sa dostal k pointe.. Nejaky kvazi mafian sa zmocni statneho podniku a ryzuje a ryzuje a ryzuje a nikomu to nevadi.. Korupcia je vyssia , vyssia ako v Somalsku.. Potom sa taky kvazi podnikatel nema problem dostat na pozicie ktore mozu znacne znicit alebo poskodit krajinu...

Je to cele nanic :)

Skoda ze Slovaci zabudaju kto robi Slovensko SLOVENSKOM....

opalka

rozmyslala som, ze najdem nejaku pesnicku, co ma cca 10 min a tu si rano pustim,ked vlezie do sprchy a ked zacuje, ze konci, tak si pohne....
musim ist do strajku,ved ak sa potom raz nase deti toto naucia....to co za osoby vychovam

opalka

akoze, veta: dochodcovia kradnu jedlo, lebo nemaju peniaze ......
tak to je veta, ktora nas ako Sr totalne pochova.... to je veta, ktora hovori za vsetko,ako to tu funguje a viac nemusi zahranicny clovek ani sledovat, to je sila, bieda, hnus, do placu

Lills

opalka: No neviem, ja co poznam ludi, rodina, kamosky, tak sa sprchuju väcsinou kratko. Ked uz chcu nejaky ralax, tak skor napustit vanu a polezat si tam.

So svojimi peniazmi si moze robit kazdy co chce, niekto ich minie na cigarety, niekto na dlhe sprchy, to mas tak :)

S tym plytvanim...to musi mat clovek v povahe aby neplytval. Kamaratka na intraku sa sprchuje aj 5krat do dna, lebo ved je to zadarmo.

opalka

ked som byvala v byte, tak aj u nas to tak bolo, ze si si pustil z cerveneho kohutika HORUCU a dobru minutku trvalo,kym odtiekla studena az vlazna a potom isl horuca....ale platil si samoska,za horucu....
teraz v dome mame kotol, cize zrejme nam on ohrieva vodu a mi olatime len za studenu....moze to tak byt? teraz ma to napadlo
no nemeni to nic na tom, ze 20 min na sprchu je vela.... to je ejdno, ze aka voda, ci tepla, ci studena pretecie, proste je to pitna voda

lost

opalka, je pravdepodobne ze take nieco bude v buducnosti fungovat :)
uz som dnes v radiu pocul ako dochodcovia musia kradnut v obchode, lebo nemaju peniaze na jedlo.. pekna ekonomika :) klobuk dolu

lost

prave som pozeral, minul som 4398l "horucej" vody a 3476l studenej vody za 4 tyzdne a 0,569 (nejaka haluzna jednotka nasich plynarov) plynu.
2,4 jednotku plynu som vyhodil von oknom, pretoze minimalny odber ze 3 jednotky a tie sa nevratia..
Elektrinu radsej ani nepozeram :)
157l horucej a 125l studenej
vysoka strata horucej vdaka tomu ze musim CAKAT na horucu..