Zdravím :) Tak som rozmýšľala, že chudne sa lepšie kolektívne ako samostatne - aspoň sa máme ako motivovať :P Tak vopred oznamujem, že téma je založená pre tých odvážlivcov, ktorí to myslia vážne, len nemajú odhodlanie začať :)
Mám 18 rokov, 176 cm a približne 70 kg (nevážila som sa radšej.. až o týždeň :D ) Mojim cieľom je dosiahnuť vysnívaných 60kg. Možno 59 aby to dobre vyzeralo :D
Dnes som sa začala aktívnejšie hýbať, a plánujem každý deň 30 minút na bežiacom páse. Striedam vždy 8 minút rýchla chôdza "do kopca" a potom 2 minútky behu. Celé sa to zopakuje 3x.
NEPLÁNUJEM DRŽAT ŽIADNU blbú diétu - lebo všetci vieme, že to nefunguje a spomaľuje to metabolizmus. Naozaj perfektná stránka -odkaz odstránený- odporúčam.. Pokúsim sa zmeniť stravovacie návyky - celkovo životný štýl. Taká ako som teraz som nebývala. Vždy som športovala a bola som tak normálne priemerná :) Ale posledný pol rok... Rozhodla som sa nedávať si ciele presne na dni. Ale do prvého teplého dňa na krátke gate by som chcela mať moju vysnívanú hmotnosť :D Tak prosím, pridajte sa ku mne nech na to nie som sama :)