Ahoj :)
Prosim o vypocutie.
Mala som v podstate celkom pekny 4,5 rocny vztah. Momentalne mame pauzu. Dovod: povedal mi, ze ma rad asi inu.
Teda nepovedal, ale akosi som to vycitila z jeho spravania, inak sa choval, prestal mi vyznavat lasku, bol ku mne akysi chlady a odmerany a podrazdeny. Tak som sa ho spytala a on priznal. V podstate sme sa dohodli na pauze. Nech si premysli a nech sa rozhodne tak aby bol stastny.
Napisal mi po dvoch dnoch, ze ho to mrzi a ze ma stale lubi a aby som mu prepacila, ze sa tak ku sprava hoci si to nezasluzim.
Neodpovedala som mu na to. Myslela som, ze ma zahrnie sms, mailami, ze pride s kyticou... ze budem citit, ze to skutocne lutuje a nechce o mna prist. No on nic.
A teraz neviem, ci to myslel uprimne, ci sa rozhodol iba kvoli tomu, ze je mozno tazsie nechat nas vztah, kde uz co to mame za sebou.
Mam sto chuti sa mu ja ozvat a napisat mu ako mi sialene chyba.
DAKUJEM krasne, za kazdy nazor :)
ked sa cosi pokazi vo vztahu...
tiez Ta nepotesim...cokolvek teraz urobis, cokolvek smerom k nemu (ano, poznam to...smsm, telefonaty, maily, zufale prosenie)...tak mozno teraz sa utesujes, ze "bojujes"...ale tak o par mesiacov, si budes hlavu o stenu trieksta aka si bola hlupa (a priznaj si-aj trapna). Mas sancu sa vyhnut chybam, ktore robime pri takych situaciach vsetky. Nechaj ho odist, ak sa mam vratit-ak mu za to stojis, tak sa vrati aj sam...a ak nie, tak si usetris trapne chvilky.
suhlasim s tym co napisala soffa...to, ze ty chces bojovat je sice pekne, ale nemozes bojovat za oboch, nemozes mu nanutit to co nechce...budes sa s tym musiet zmierit...a ako sa vlastne vyjadril do buducna, chce aby ste boli kamarati?
zlaticko...ty bojujes.. lebo milujes.. on konci.. lebo sam nevie co chce... bojuj ak myslis ze sa ti to oplati. bojuj ak myslis ze stoji za to... ale pozor... chce cas... a priestor na premyslenie... to znamena ze uvazuje aj nad tym ze spolu nebudete.. preto bojuj, ale nie tak, ze stratis svoju vlastnu hrdost...
chcela som povzbudenie :) ze to co robim... ze ma mozno zmysel bojovat, nie hned hodit flintu do zita.... a zmierit sa s tym...
ja viem ze je to tazke,hlavne po tolkych rokoch,ale ak on povedal kazdemu ze je koniec,tak je....uz z tebou nepocita,sory za tie tvrde slova,ale je to tak.co sa tyka ineho,nemusis ist hned do druheho vztahu.to od teba nikto nechce...bud single,co pride to bude.jednoducho tak to je a ty sa s tym musis zmierit.mozno je to preto,ze si najdes niekoho lepsieho.a nehovor ze uz nikoho nechces.to postupne casom preboli a zivot bude zase krasny.drz sa...
Ludia :) vcera bol krizovy den, ozval sa mi a chvilku sme hovorili o tom, co nove, po potom sa spytal, ze ci som niekomu povedala, ze je koniec. Zarazila som sa a povedala mu, ze nie. On to povedal kazdemu. Ked som sa spytala co ku mne citi, povedal, ze nevie. Ohladom toho dievcata, spolu pracuju, len on este nevie ci aj ona citi to iste k nemu. Ale o to nejde, povedal mi, ze on teraz nemoze byt so mnou, ze sa musi dat psychicky aj fyzicky doporiadku! a ze je koniec. povedal, ze mi za vsetko dakuje, ze na mna nikdy nezabudne... atd... o tom nechcem. poviem vam, vtedy mi prestal existovat svet. Odhodila som vsetku hrdost, rozum... a sla s placom za nim. Nechcem od vas aby ste ma odhovarali. Chcem iba trosku povzbudenia. Lebo mi slubil, ze popremysla. Ja nechcem nikoho ineho. Znova to iste prezit. Mne staci jeden chlap na cely zivot. Nedokazem ani uvazovat. Ja len myslim na to, ze ho nechcem stratit. Nic ine si nepripustam. Nemoze to byt, ze ked v jednom vztahu mozno nie je vsetko idealne, tak hned idem do dalsieho. Ved ja nie som vec. Neviem preco, ale nedokazem o tom hovorit ani s kamaratkami. Pytaju sa, no ja som ticho. Bojim sa, ze sa rozplacem. Alebo by ma zacali odhovarat. A to nechcem pocut.
ja som také niečo prežívala pred rokom...a radím, aby ste to nechali tak. Ten vzťah je už mŕtvy, ak sa dokázal zamilovať do inej a pre Vás je niekde niekto, kto Vás neopustí. Mne sa môj EX ani nepriznal, musela som na to prísť náhodou, skončil sa pre to 5 ročný vzťah...a ja som musela začínať úplne od znova...vybudovať so sebadôveru, lásku k samej sebe a nakoniec - naučiť sa žiť bez neho. A podarilo sa (dokonca aj iný vzťah už mám za sebou :P). Majte sa rada, ten chlap Vás totiž nemiluje a len si necháva otvorené zadné vrátka ako tu niekto spomenul.
PS: Môj EX s dotyčnou nakoniec ani nie je...tieto vzťahy nemávajú dlhé trvania...lebo majú zlý základ. Predpokladám, že ani Váš priateľ nakoniec s tou druhou neskončí nejak na dlho...
zmrd si nechava zadne vratka, s tou druhou pociatocne opantanie po par stretnutiach zacina opadavat, dochadza mu, ze nie je taka uchvatna, ako sa na prvy pohlad zdala byt. moj dojem. je na tebe, ako sa dalej rozhodnes.
p.s.: pardon za vyraz, ale ja takyto typ chlapa neviem inak nazvat ako zmrd.