Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podkovičník MIX - onkologickí pacienti

dulajka

som po operácii hrubého čreva a mám podstúpiť chemoterapiu. Veľmi ma zaujíma, či môžem užívať podkovičník aj počas chemoterapie, alebo až po absolvovaní liečby.
Ďakujem

danana

nievem ci ti to pomoze,nemam ziadnu osobnu skusenost ale zaujala ma reportaz v damskom magazine ( z 24.03.2010 cca 8 minuta )

aaandy

Ahoj tak že ja mám veľmi dobré skúsenosti ale nie s hubou podkovičník ale s hubou reishi.Veľmi nám pomohla teda mojej dcérke s rak.lym.uzlín.Napíš mi poviem ti viac andreafuleova@azet.sk

RNG

tych liecivych hub je hromada, pozri na
en.wikipedia.org
Alebo na tomto bohatom zdroji informacii.
www.facebook.com
Najznamejsie su chaga(innonotuus obliguus=hrdzavec sikmy), reishi(ganoderma lucidum), maitake(grifola frondosa=trsovnica lupenovita),cordyceps, agaricus blazei a coriolus.
Dnes su uz aj komercne pestovane

RNG

Liecive huby nie su nic nove. Termin "podkovicnik" je hubarom neznamy.Je to pravdepodobne zly preklad z madarciny.
Jedna sa najpravdepodobnejsie o trstnatec lupenovity, grifolu frondosu, v Japonsku nazyvanu Maitake, ktora je uz davno znama lieciva huba, pouzivana aj proti rakovine. Jej hlavna zlozka je vysoky obsah betaglukanov(1,3 na 1,6)
Viac najdete na
en.wikipedia.org

etela

Nemám s tým skúsenosť, no nedávno o tom dávali v TV, myslím, že v Extra(nie som si istá), nevidela som to celé.Ale zapísala som si akurát názov, pre prípad.Skúste si vyhľadať v googly.