Ahojte, má niekto skúsenosti s guľou na pranie, namiesto pracieho prášku ??
Guľa na pranie
Môže mi niekto dať tip na konkrétnu guľu,s ktorou má skúsenosť a funguje ??? :-)
Tiež ju máme doma a zatiaľ sa s ňou všetko vypralo,treba pridať trošku aviváže,ale inak v pohode.
Ja ju používam, perie úplne v pohode bez prášku. Prádlo nevonia ako keď dáte aviváž, ale vonia čistotou a sviežosťou.
Tiež som neverila, kým som nevyskúšala.
Ale ja ju mám za 10 EUR.
Škoda vyhodených peňazí? Veď tá guľa stojí pár eur. Ja s ňou periem, zatiaľ som spokojná.
Skoda vyhodenych penazi!!! Kupila som si ju a žiaľ vôbec nefunguje tak ako popisuju. Vysledny efekt sa nedostavil.
uz som s nou prala asi 5x a vypralo to normalne ako s pracim praskom-dala som tam trochu avivazu pre vonu.Pri bielych veciach som dala kusok prasku.Gula je na baze zmakcenia vody,cim sa vo vode rozpusta spina pri danej teplote.tiez som si myslela ze je to blbost ale manzel ju kupil a presvedcil nech s nou periem.zatial sa osvedcila.
je to uplna blbost ... ako moze nejaka gula bez prasku ti vyprat veci ?? ved len ked sa nadtym logicky zamyslim tak je to uplna hlupost a aku vonu tie veci budu mat ... jednoducho takym veciam neverim keby to fungovalo tak ju maju vsetci a nekupuju si prasky ...
..ma to slúžiť namiesto prášku, ako hovorí delphia....ide o ekologické a šetrné pranie... ?!...nikto ????
ovecka mylis sa. ide o ekologicke pranie bez praskov.
napr. s biowashball
nemam osobnu skusenost.
pokial viem tak ta gula sa tam dava aj s praskom....