Zdravím všetkých, chcela by som sa opýtať, či je možné niekde zistiť, či ma môže môj priateľ kontrolovať podľa telefónu.Veľa som už počula, že keď si zadáte číslo a potvrdíde, že súhlasíte dá sa to. Ako si to môžem overiť , či niečo také podlé spravil . Neviete aké je to číslo?
kontrola telefónom
lioness_01 - ved ona to nemusela potvrdiť.. Moju kamošku podvádzal jej frajer, vymýšlal si, kam chodí a tak, tak mu to sama aktivovala v jeho mobile, ked bol vo vani.. Takže tak
zavolaj na infolinku svojho mobilneho operatora a opytaj sa ci mas tuto sluzbu aktivnu, teda ci si potvrdila sledovanie polohy (mohol to urobit aj tvoj priatel ak ma pristup k tvojmu telefonu)
nešťastná, to by si musela potvrdiť ty aby ťa on mohol kontrolovať, ak si pri plnom vedomí a vieš, že si nič také nepotvrdzovala, tak ťa nemá ako kontrolovať
AdamKrt lenže nie každému je príjemné, keď po ňom niekto furt sliedi. Týmto činom dosť dáva najavo, že jej neverí, u mňa by to teda dosť naštrbilo mienku o ňom
A to mas problem, aby priatel vedel, kde sa prave nachadzas ? No, tak asi na to dovod ma... Cloveku, co nic neskryva je jedno, ze partner/partnerka vie, kde sa prave nachadza.