Mam taky zvlastny problem. Vzdy ked mam par dni pred zaciatkom menstruacie a mam sex pride mi to skor aj ked mavam menstruaciu pravidelnu.Aj tento mesiac som ju mala dostat v sobotu ale vo stvrtok som mala sex a hned asi 3 hodiny nato mi to prislo.Zda sa mi to cudne preto by som chcela vediet ci sa to stava aj niekomu inemu. dakujem za odpovede
sex pred menstruaciou
Dobry den, velmi by som bola rada za vase nazory na jednu vec lebo chcem vediet na com som. Ide o to ze sme s partnerom maly nechraneny sex a spravil sa mi na brusko , nasledne poutieral co bolo treba a isiel znova dnu. Je tu nejaka sanca tehotenstva? Vopred dakujem za Vase odpovede
Dobry den, velmi by som bola rada za vase nazory na jednu vec lebo chcem vediet na com som. Ide o to ze sme s partnerom maly nechraneny sex a spravil sa mi na brusko , nasledne poutieral co bolo treba a isiel znova dnu. Je tu nejaka sanca tehotenstva? Vopred dakujem za Vase odpovede
Carrie9221 - aky mas cyklus ? Mne priatelka tiez tvrdila, ze jej to vychadza na 28 dni a vzdy to vyslo nejak skor. Nakoniec, ked som si hodil to do menstruacneho kalendara
calendar.zoznam.sk
tak som zistil, ze sa mi zda, ze ma cyklus 27 dni a podla toho to vychadzalo na den presne.
Ak by Ti to slo vyvolavat sexom, tak by si to mala skor ako vyhodu. Posexujes a naplanujes si menstruaciu, kedy chces... :) Nekupala si sa napr. v horucej vode vtedy ?