Druha sanca, ked chlap podvedie?

Príspevok v téme: Druha sanca, ked chlap podvedie?
terinkkka

s tym ze vas chlap raz podiedol a mrzelo ho to a slubil ze uz to neurobi ,,,, aku s tym mate skusnost? urobil to aj duhykrat alebo sa spametal a uz taketo veci nerobil? napiste ako to bolo u vas v takomto pripade ,,, ci pri tomto stale plati : podviedol raz podvedie aj druhykrat? ,,, sme spolu rok aj njeco a stalo sa mu to prvykrat ,,, dala som mu sancu , ale chcem vediet ake s tym mate skusenosti vy ,,,

katussska24

druhú šancu by som nikdy nedávala, keby som na 100% vedela, že ma podviedol..hlavne aj z čisto sebeckého hľadiska, že by som nezniesla, aby bol s inou..a potom somnou...hnusil by sa mi

Ema 1234

Prežila som ťažké obdobie. Trvalo asi dva roky, čo som sa so situáciou vyrovnávala. Potom som však spoznala človeka, pri ktorom som zistila, že treba definitívne zavrieť jedny dvere, aby sa mohli otvoriť dvere nové. :-)
Moje prvé manželstvo do doby, kým sa do neho dostala nevera bolo dobré a verím tomu, že aj môj ex si to myslí. Práve preto bolo pre mňa také ťažké uveriť a zmieriť sa s tým, že to tak už nebude.
Teraz som vo vzťahu s novým partnerom a je mi fajn. Čas je dobrý lekár.
Napriek tomu, že rozchody a rozvody sú v dnešnej dobe také časté, kto to na vlastnej koži neprežil, nemôže vedieť, aká je to trauma pre partnera, ktorý je opúšťaný. Kdesi som čítala, že rozvod je to po smrti blízkeho človeka najbolestivejší zážitok v živote.

rozumiem ti

ema: hm, okej. a ako zaobchadzas s faktom, ze aj predtym si dala jemu, aj rodine vsetko co si mala a mohla ... a napriek tomu si to dostala takouto formou spät?! uprimne, ja by som sa tymto prekusat nevedela. neutocim, pytam sa. fakt ma to zaujima.

Ema 1234

Nemusíš mi priať žiadne sebazapierania. :-) Napriek všetkému, aj ked sa mi život posunul niekam, kde som pôvodne nechcela, nie som zatrpknutá. Viem, že som pre svoju rodinu spravila všetko čo som mohla. Dala som šancu a nemusím nič ľutovať.

rozumiem ti

ema: myslim, ze ostane, mam to v povahe.:) a okrem toho som si z detstva priniesla dost spomeniok na to, aby som vedela, ze lepene crepy spatne drzia. je to len otazka casu, kedy sa rozpadnu nadobro.

kazdopadne, tebe prajem pevne nervy, vela trpezlivosti, aj sebazaprenia... k skusenosti, s ktorou musis dennodenne zit. a hlavne prajem detom, aby to malo co najmensi dopad na ne.

Ema 1234

Opakujem, že neobhajujem. :-)
Písala som autorke o svojej skúsenosti. Narozdiel od iných, čo len teoretizovali. Budem ti držať palce, aby ti tvoja zásadovosť zostala. :-)